suit up: comfortabele home office look [outfit]

suit up: comfortabele home office look [outfit]

Ready for business, werkend vanuit huis. Als je dan toch strak in het pak moet, dan wel comfortabel. Suit up, blijf thuis en stay safe

Onderweg naar kantoor. Maar niet heus! Dus zo ging ik foto’s maken in mijn straat, vlak voor de zon onder ging. Een kleine wandeling en wat voelde dat heerlijk, even alleen. Herken je dat, dat je dolblij bent met je gezin maar dat je soms even die momentjes alleen mist zo met iedereen altijd thuis.

Er zit een leuk verhaal achter dit pak. Ik kocht namelijk ergens begin van de winter deze geruite broek. Het leek me zo leuk, lekker kakkineus. Toch droeg ik het eigenlijk weinig, want als ik het doe, doe ik het goed. En ik had alleen truien die erop stonden. Of een lang vest, maar dat werd weer een beetje tuttig op een niet-leuke manier. Toen ik voor Charlotte aan het rondneuzen was op de H&M app (lichte verslaving) keek ik heel toevallig ook even in de sale voor mezelf, je weet hoe dat gaat.

Wat ik dan weer niet weet is hoe ik dan vervolgens weer een uur lang door de dames collecties aan het scrollen ben? Sale ook niet, hoppa, meteen gevangen door de nieuwe collecties! Enfin, zo kwam ik al zoekend bij de blazers en mijn oog spotte deze. Dit was zo’n momentje met mijn vingers gekruist; is ‘ie er in mijn maat? Ja hoor, ik was dolgelukkig en bestelde het direct. Komt het binnen, hebben ze me een 36 gestuurd met een sticker van 48; kijk dat past natuurlijk net niet he. Getreurd direct een nabestelling geplaatst en ook maar de 50 erbij, die zat goed. Ik blij!

plus size fashion blogger, Josine Wille, thebiggerblog, Moschino zonnebril, Moschino black sunglasses with studs, tricot pak, jersey suit, comfortable women’s suit, check suit, geruit pak, tricot blazer, tricot blazer grote maten, plussize tricot blazer met ruit, plussize blazer ruit, H&M, hennes plussize, H&M grote maten, Hennes en Maurits grote maten, pak maat 48, pak maat 50, suit size 18, women’s suit size 20, women’s suit size 22, plus size belt, leren riem grote maten, happy size, slangenprint blouse, blouse grote maten, blouse dikke bovenarmen, beige blouse met dierenprint, grote maten mode, plussize fashion, mode blog, body positivity, body confidence, body neutral, body neutrality, love the skin you’re in, size happy
plus size fashion blogger, Josine Wille, thebiggerblog, Moschino zonnebril, Moschino black sunglasses with studs, tricot pak, jersey suit, comfortable women’s suit, check suit, geruit pak, tricot blazer, tricot blazer grote maten, plussize tricot blazer met ruit, plussize blazer ruit, H&M, hennes plussize, H&M grote maten, Hennes en Maurits grote maten, pak maat 48, pak maat 50, suit size 18, women’s suit size 20, women’s suit size 22, plus size belt, leren riem grote maten, happy size, slangenprint blouse, blouse grote maten, blouse dikke bovenarmen, beige blouse met dierenprint, grote maten mode, plussize fashion, mode blog, body positivity, body confidence, body neutral, body neutrality, love the skin you’re in, size happy
plus size fashion blogger, Josine Wille, thebiggerblog, Moschino zonnebril, Moschino black sunglasses with studs, tricot pak, jersey suit, comfortable women’s suit, check suit, geruit pak, tricot blazer, tricot blazer grote maten, plussize tricot blazer met ruit, plussize blazer ruit, H&M, hennes plussize, H&M grote maten, Hennes en Maurits grote maten, pak maat 48, pak maat 50, suit size 18, women’s suit size 20, women’s suit size 22, plus size belt, leren riem grote maten, happy size, slangenprint blouse, blouse grote maten, blouse dikke bovenarmen, beige blouse met dierenprint, grote maten mode, plussize fashion, mode blog, body positivity, body confidence, body neutral, body neutrality, love the skin you’re in, size happy

WAT DRAAG IK?

Ik hoor je al denken, “maar Josine, het is lente“! Klopt, maar ik had gewoonweg niet eerder de motivatie om deze foto’s te maken. Plus, zo’n geruit pak is echt een klassieker. Het jasje draag ik in de lente zeker nog, zelfs met shorts of over een jurkje. Tijdloze items kun je altijd aanschaffen, want die draag je nog jaren door.

De blazer en broek zijn beide van het zelfde materiaal gemaakt, een dikke tricot met stretch. Omdat de stof wat stugger is -wat wel zo mooi is voor een blazer en een broek- valt het niet persé ruimer. Nu is het bij H&M altijd even afwachten hoe het valt. De blazer heb ik maat 50 aan en de broek ook. Qua taille kon de broek prima een maat kleiner, maar dan werd het echt zo’n legging en dan neem ik liever een maatje groter.

De blouse die ik eronder draag is nu mijn tweede blouse van dit merk en zit weer echt super! Ik droeg de vorige satijnen blouse eerder en toen was ik ook al zo positief over de pasvorm. Mijn volle armen passen er prima in en mijn heupen ook, zonder dat het van boven ontzettend wijd zit. Dit is maat 48 en de slangenprint met beige draag ik ook bij een bloemenjurk of zoals hier, bij een ruitje. Combineren kun je leren!

blazer & broek H&M
blouse c/o Happy Size, sara lindholm
schoenen river island
kousjes monki

bekijk hier de andere blouse die ik zo fijn vind zitten:

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply