casual christmas, comfortabel met glitters

casual christmas, comfortabel met glitters

Feestelijk gekleed en toch comfortabel, de perfecte casual Christmas outfit die je na de feestdagen nog steeds kunt dragen

Eindelijk is het dan december, mijn favoriete maand! De feestdagen komen er aan en ik vind het heerlijk om me dan iets meer op te tutten. Soms ben ik net een ekster maar toch draag ik niet vaak glitters. In deze tijd van het jaar haal ik dat dan dubbel in! De items in deze look hebben allemaal iets feestelijks, maar door het samen te dragen wordt het toch een meer casual look. Perfect voor een casual Christmas! Het fijne aan deze outfit is dat je het na de feestdagen nog steeds kunt dragen en zelfs op verschillende manieren.

Onderaan dit artikel vertel ik je alles over deze items, hoe ze vallen en welke maat ik draag. Ook vind je hier een directe link, mits online beschikbaar. Deze is gemarkeerd in groen. Mocht je nog vragen hebben, laat gerust een berichtje achter.


casual christmas, comfortabel met glitters

casual christmas, comfortabel met glitters


Iets wat ik momenteel graag doe, is het mixen van prints. In het begin vond ik dat best lastig en dacht ik er ook gewoon teveel over na. Ik besloot het gewoon aan te trekken en per item te bekijken of het leuk staat of niet, je ziet dat meteen. Steeds ging ik een stapje verder en nu doe ik niet anders meer eigenlijk. De items van deze outfit zijn bij elkaar gecombineerd en toch alle drie van een ander merk. Door in dezelfde kleuren familie te combineren, blijft het geheel toch rustig. Samen vind ik het heel erg leuk staan maar het kan ook goed anders gecombineerd worden. Zo zag je eerder al op mijn instagram dat ik de rok ook graag draag met een grote trui, dat zit heerlijk. Het vest kan eigenlijk overal bij, ook bij een kokerjurkje of een stoere jeans.

lees ook: alle plus size proof winkels op een rij! 

Vorige week waren Dennis en ik 15 jaar samen, onze laatste anniversary met zijn tweetjes! Dennis had vrij genomen en na uitslapen, voor zover dat lukt met die buik, gingen we naar Haarlem. Deze outfit had ik aan, heerlijk om te dragen en toch feestelijk. Het was prachtig weer en ik besloot meteen foto’s van deze look te maken. Jas uit en op de kiek! Zoals je kunt zien is mijn baby bump al aardig gegroeid weer, inmiddels zijn we ruim 37 weken in verwachting. Elk moment kan ons kleintje komen, zo’n spannende tijd!


casual christmas, comfortabel met glitters casual christmas, comfortabel met glitters


De items die ik draag zijn elk zo uitgewerkt, wat ik erg mooi vind. Een iets langere uitleg hoort hier wel bij. Het vest is gemaakt van een mooi breisel maar is niet zwaar. Iets waar ik wel altijd op let, anders dan draagt het niet fijn. Er zit lurex in verwerkt waardoor je een klein glittertje ziet. Dit voel je wel, dus als je gevoelig bent hiervoor moet je over iets met lange mouwen dragen. Het vest is maat 46/48 en valt ruim. De satijnen top is zo mooi en kun je eigenlijk heel het jaar dragen. Zo’n glanzende stof maakt het net even iets meer gekleed. Ik draag de top in maat 48 en past nog net over mijn buik, maar in ieder geval ook over de heupen. Het heeft verstelbare bandjes, wat voor mij ideaal is want ik hou niet van een te diepe decolleté.

De rok heeft een elastische tailleband en knelt helemaal niet. De strepen en het glittertje erin maakt het zo’n leuk details. Echt om je top in de tailleband te dragen, om het te laten zien! Dit is maat 46/48 en past prima, natuurlijk draag ik het nu iets hoger dan normaal. Het moet toch over die buik! Wat zo mooi is aan deze rok is de soepele stof. Het valt heel mooi en de plissé blijft niet open staan, waardoor het ook niet pompeus wordt. De lichtglanzende stof maakt de rok erg feestelijk maar is subtiel genoeg om het ook sportief te dragen.

vest zizzi c/o Happy Size
top Angel of Style c/o Happy Size
rok Junarose c/o Happy Size
laarsjes primark

banner

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

1 Comment

  • Marsha 5 December 2018 10:26

    Je ziet er echt stralend uit!

Leave a Reply