boyfriend blouse

boyfriend blouse

Mijn go to outfit de afgelopen week is een boyfriend blouse, een lange blouse die ik draag als jurkje. Ideaal voor dit warme weer en kan op zoveel manieren gedragen worden

Wat is het al een tijd prachtig weer! Ontzettend fijn, zo’n zomer in eigen land maar na een tijdje weet ik toch even niet meer wat ik aan moet trekken. Niks is koel genoeg, maar ik wil er ook nog leuk uitzien. Deze boyfriend blouse bleek de oplossing voor mij. Comfortabel, leuk, stoer en ook nog eens heel luchtig! Onderaan de pagina lees je meer over welke maat ik draag en waar ik het shopte.


boyfriend blouseboyfriend blouse

boyfriend blouse


De blouse is gemaakt van viscose wat ontzettend comfortabel draagt. Het ademt goed en houdt koelte aan. Wanneer ik het warm heb, zo warm dat het zweet overal staat, dan wil ik niet al te strakke kleding aan. Het mag allemaal wat wijder zitten, wat luchtiger. Deze blouse koos ik daarom een maatje groter, ik draag hier maat 50. Dankzij de linten in de zij kan ik de blouse tailleren, zoals ik mijn jurkjes het liefste draag.

lees ook: waarom is viscose de perfecte stof op warme dagen? 

De mouwen heb ik opgerold, dat staat net even iets sportiever. Mocht het afkoelen, of zijn mijn armen aan het verbranden dan doe ik ze omlaag. Dit is namelijk ook een ideale blouse over je zwemkleding naar het strand! Eronder draag ik een wielrenbroekje, dit model heeft namelijk flinke splitten. Naar het strand of zwembad is dat geen probleem, maar in dit geval ging ik ontbijten in mijn chique hotelletje. De sneakers eronder zijn puur comfort, omdat we die dag naar een rotsen strand gingen. Maar met sandaaltjes of zelfs espadrilles staat dit ook erg leuk. En in het najaar draag je dit gewoon met jeans!

boyfriend blouse c/o Happy Size [shop hier]
wielrenbroekje
sneakers Nike AF1

banner

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

1 Comment

  • Sammie 16 August 2018 21:45

    Tof jurkje en weer prachtige foto’s! Lijkt me ook inderdaad ideaal voor die warme dagen die we gehad hebben.

Leave a Reply