boohoo plus shoplog [Curvy Fashion Vlog]

boohoo plus shoplog [Curvy Fashion Vlog]

Met lentekriebels kocht ik 4 jurkjes en een bikini bij Boohoo Plus. Ik pas ze en vertel je welke maat ik draag in een shoplog

Een winkel waar ik eens in de zoveel tijd wat bestel, BooHoo. Het is een online webshop met leuke prijsjes en regelmatig speciale kortingsacties. Naast een reguliere collectie heeft Boohoo ook een Plus collectie. Met de lente in mijn hoofd bestelde ik daarom dus ook 4 jurkjes en een bikini. Benieuwd waar mijn keuze op gevallen is en welke maat ik draag?

bekijk hier mijn Curvy Fashion Vlog:

 

shopping details

Wat draag ik in deze shoplog? Allereerst de link naar de Plus afdeling van Boohoo. Vervolgens alle items uit de shoplog, inclusief de bikini.

In mijn vlog vertel ik welke maten ik draag en waarom, maar ook hoe het kledingstuk valt. Daarnaast ook enkele tips over shoppen bij Boohoo. Ik ben benieuwd wat je van deze items vind en welke ik moet houden volgens jou? Meer vlogs bekijken? Je kunt je abonneren op mijn youtube kanaal en dan zie je alle volgende vlogs ook voorbij komen.

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

2 Comments

  • Jeanet 29 March 2018 16:11

    Dat zwarte jurkje met de witte biesjes, helemaal leuk. Ik heb zo’n soortgelijke jurk. Top die groene laarsjes er bij.

  • Marleen 28 March 2018 12:40

    Die blauwe t-dress is ook echt helemaal mijn smaak <3 zo leuk! Jij kan geloof ik alles hebben!

Leave a Reply