bold summer

bold summer

Get ready for a bold summer

Niets is zo veranderlijk als het weer.. en mijn outfits! Elke vakantie is het pakken van mijn koffer een drama, want ik weet nooit wat ik de volgende dag aan wil, laat staan een hele week. Voor ik naar zuid Frankrjk vertrok shopte ik een aantal leuke items in de sale en besloot mijn koffer alleen te vullen met nieuwe looks, wat een luxe!


bold summer bold summer bold summer


Weet je nog toen ik schreef dat ik meer kleur wilde gaan dragen en minder zwart? Met deze look speel ik een beetje vals natuurlijk, alhoewel het wel heel kleurrijk is. Een beetje van beide dus ik bestelde de jurk. Wat een mazzel, met een flinke korting, je vind de link onderaan de pagina. Eenmaal binnen bleek de jurk precies zoals verwacht, alleen een beetje kort.

“Life is art, live yours in color” 

Eigenlijk overkomt me dit nooit, eerder is alles net te lang. Ik ben 1.70 m lang en dat is net iets korter dan waarop kleding wordt gemaakt, dat is normaliter tussen de 1.74-1.78 m. Dit jurkje is dus eigenlijk een tuniek, want het valt best kort. In de zomer vind ik dat helemaal niet erg, ik hou wel van blote benen. Aangezien het weer soms omsloeg die dag, droeg ik eronder een zwarte short.

De jurk is off shoulder en zit erg lekker, het elastiek zit namelijk heel losjes maar blijft wel goed zitten. Het is gemaakt van een soepele stof en schijnt niet door, hier draag ik maat 46 want ik wilde niet dat de jurk te wijd zou zitten. De uitlopende mouwen vind ik zo leuk, dit maakt de jurk helemaal van nu. Een bold summer in boho stijl.


bold summer bold summer bold summer


Door een van de kleuren uit de jurk te accentueren in de accessoires wordt de jurk meteen een stuk kleurrijker, ondanks de zwarte basis. Vorig jaar werd ik gek aangegeven dat ik voor gele schoentjes koos en nu draag ik ze zo graag (en vaak). Het gele tasje kocht ik vorig jaar en ik verving het handvat. De choker shopte ik ook in de sale en het enkelbandje draag ik nu ook al twee zomers en blijft mooi.

 

jurk Boohoo shop hier
strapless BH M&S via Zalando
shorts C&A
tas H&M
ketting Forever21
enkelbandje c/o Bulu Brands shop hier
sandalen markt in Frankrijk

 

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

4 Comments

 • Hanneke 24 July 2017 16:35

  Wat bééldig‼️…..

 • marleen 24 July 2017 14:40

  Ik hou zooo van kleur, deze outfit is ook weer helemaal goed <3

 • Nancy Baten 24 July 2017 09:01

  Wat een heerlijke outfit! Ik vind de sandalen te gek!

 • Marije 24 July 2017 08:15

  Gaaf tuniekje! Heel leuk zomers lookje

Leave a Reply