body positivity: mijn verhaal

body positivity: mijn verhaal

Mijn verhaal over body positivity, hoe ik er over denk en mijn road to self love

Wat is body positivity een moeilijk onderwerp om te schrijven en de juiste woorden te vinden. Ik besloot er een vlog over op te nemen en je mijn verhaal te vertellen. Hoe ik leerde omgaan met mijn overgewicht als klein meisje en hoe ik er tegenwoordig mee omga.

bekijk hier mijn vlog:

 

Het kostte me heel wat tijd -en vooral veel in mezelf gepraat- om de juiste woorden te vinden, om uit te kunnen leggen hoe ik het ervaar (en heb ervaart). Al sinds ik me kan herinneren ben ik te dik. Nu, op een leeftijd van 36 jaar kostte het me heel wat moeite om terug te blikken. Om terug te kijken en mijn oude gevoelens op te rakelen. Het was een intensieve, maar ook heel verhelderende trip door mijn leven.

Het delen van mijn gevoelens en emoties vind ik lastig, maar was nodig om het goed uit te leggen. Tijdens het opnemen van mijn vlog kwamen er nog veel meer onderwerpen in me op. Ik ben dan ook van plan om hier een topic van te maken, het is zo’n breed onderwerp.

Lees ook: mijn verhaal over my road to self love 

Sunday stories: selflove

Lees ook: waarom het zo belangrijk is voor elke vrouw om zich mooi te voelen:

mooi

 

 

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply