bikini in alle maten

bikini in alle maten

Deze zomer is er een duidelijke trend, de bikini in alle maten. Wereldwijd gaan dames massaal in bikini’s, ongeacht hun maat. Met enige twijfel laat ik je mijn bikini outfit zien.

In het verleden droeg ik graag een bikini, zonder problemen. De stranden waar ik ‘s zomers kwam waren afgelegen strandjes op een tropisch eiland in Azie. Op drukke stranden doe ik dat minder snel, dan kies ik voor een tankini. Niet omdat ik me schaam, maar ik voel me er dan gewoon prettiger in. Mensen kijken altijd, naar iedereen, het strand is toch een plek waar je gezien wordt.Uiteraard wordt er meer gestaard naar een plus size dame als ik. Waarom? Wellicht zijn ze verbaasd om te zien dat iemand met mijn figuur zich goed kan voelen in haar eigen lichaam? Ik hoor helaas veel verhalen van andere dames die niet meer naar het strand willen, omdat ze gewoonweg uitgescholden worden om hun figuur. Vreselijk, belachelijk. Het maakt me verdrietig! Gelukkig heb ik zoiets dergelijks nooit meegemaakt, maar goed, misschien dat mijn niet-altijd-even-aardige blik wonderen doet?

every body is a bikini body

Half naakt rondlopen is niet mijn favoriete bezigheid. Het strand is dan ook nog eens niet mijn meest favoriete plek -ik heb een dingetje met zand, tja- dus tel die dingen bij elkaar op en je snapt, ik ga goed voorbereid op pad. Een daarvan is dat ik altijd een sarong bij me heb, waar ik ook heen ga. Fijn als omslagdoek, rokje, of shawl tegen verbranding.Eenmaal op het plekje, de handdoeken neer en tas in de schaduw, dan kan ik relaxen. Meestal draag ik een tankini, maar als het mogelijk is dan koop ik ook een los bovenstukje erbij. Zoals bij deze bikini, zo kan ik variëren. Vorige week bracht ik een paar dagen door op de kleine strandjes van Mallorca. Oké, ik deed het. En nog beter, ik maakte foto’s!

hopelijk kan ik andere dames inspireren, zodat ze ook trots zijn op het lichaam waar ze in zitten en heerlijk genieten van een zonnige dag op het strand

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

23 Comments

 • Ilona 20 July 2015 08:36

  Die bikini staat je super!!! Je bent prachtig!

 • Renate 22 June 2015 14:33

  Waar heb je die leuke bikini vandaan?
  Hij staat je super!

 • A_nnick. 20 June 2015 05:28

  Wat knap dat je dit doet. Je straaaaalt ook op de foto’s, heerlijk !

 • Eilish (artisticstateofmind) 19 June 2015 19:06

  Prachtig! Ik ben al jaren niet naar t strand geweest, terwijl het om de hoek is. Maar k was altijd al onzeker en bang en dan noemt iemand je walvis. Well thanks. Ik wou dat ik dit kon!

 • Mylène 19 June 2015 13:36

  Wat een zomerse foto’s en knallende bikini! Je foto’s en tekst zijn niet alleen een inspiratie voor de volle dames maar ook voor mij als slanke dame die na twee zwangerschappen moet wennen aan een ander lijf!

 • LAna 19 June 2015 12:28

  You go girl, je ziet er prachtig uit en wat een mooie plek zeg!

 • Agneta 19 June 2015 11:22

  Wat een prachtig mens in die bikini! De locatie is ook mooi trouwens en ik vind het geweldig dat je laat zien dat pluss size gewoon ook heerlijk mooi kan zijn in bikini! Ik heb altijd erg veel moeite goede aansluitende bikini te vinden die ook nog eens beetje hip is en dit is echt een prachtexemplaar!

  Agneta

 • kellyjayne 19 June 2015 11:18

  Wow! Ik heb zoveel respect voor je dat je dit durft! Ongeacht je maat vind ik het van zelfvertrouwen getuigen als je dit durft, en met zo een leuke outfit ben jij iig helemaal klaar voor de zomer, nu hoeft alleen het weer nog maar mee te werken!

 • admin 19 June 2015 10:16

  Thankxx Celeste!

 • Celeste 19 June 2015 10:08

  Weet zeker dat je hier een hele hoop mensen mee inspireert, prachtig gebaar!

 • admin 19 June 2015 09:43

  Wat leuk Merin! Ja, als je de juiste bikini voor je figuur vind dan voel je je er ook prima in. Succes met shoppen (PS er staan vandaag shop tips op theBiggerBlog voor swimwear).

 • admin 19 June 2015 09:42

  Bedankt voor je lieve reactie Anja! Goed gezegd, we zijn wie we zijn :-)

 • Merin Veronique 19 June 2015 09:40

  Heeel mooi! Staat je goed, en je inspireert in ieder geval mij er mee! Ik ga naast mijn tankini toch maar weer eens op zoek naar een mooie bikini.

 • Anja 19 June 2015 09:27

  Geweldig dat je dit doet. Al dat getut ook van ons en zeker als je zoals ik, ‘ouder’ bent. Dit jaar in Zakynthos was ik blij verrast met de vele vrouwen in bikini. Dan blijkt iedereen nog eens bikiniproof te zijn ook. Want we zijn wie we zijn. Dank je wel, voor je blog.

 • Saskia (www.fabandluxury.com) 17 June 2015 22:37

  Heerlijk om te zien! leuk geschreven!

 • admin 17 June 2015 22:25

  Nou Charlotte, de juiste pose doet wonderen ;-) Dankjewel voor je lieve compliment! xx

 • admin 17 June 2015 22:25

  Wat lief! Dankjewel Ann, Schitteren ja? Leuk!

 • admin 17 June 2015 22:24

  Dankjewel Annemarie xx

 • admin 17 June 2015 22:12

  Thankxx Sheila, doet me goed!

 • Charlotte 17 June 2015 14:56

  Je hebt wel een mooi figuur. Goede verhoudingen. Strak. Staat je goed!

  Met mijn blubberbuik en rugvet zou ik het toch minder snel doen. Maar goed, zelfs in een zwempak zul je mij al niet zien. Ik blijf wel mocktails drinken bij de strandtent

 • Ann Smets 17 June 2015 11:16

  Je ziet er stralend uit! Je hoeft je zeker niet te verstoppen! Schitteren deze zomer, dat is de boodschap!

 • Annemarie 17 June 2015 11:07

  Prachtig stuk, foto’s en tekst ;) heel inspirerend voor heel veel mensen!

 • Sheila 17 June 2015 09:16

  Je ziet er top uit!! Dus geen schaamte, maar lekker doen. Ik ben geen plus-size dame, maar loop ook niet makkelijk in bikini. Respect!

Leave a Reply