beste basics: skinny jeans

beste basics: skinny jeans

De outfit van vandaag draait helemaal om de skinny jeans. Een van de beste basics die iedere curvy girl in haar kast zou moeten hebben.

Vorige week schreef ik al over de beste basics. Vandaag laat ik je een outfit zien met een van mijn favorite basics, de skinny jeans. Deze zijn zo makkelijk te combineren, passen bij alles. Om de spijkerbroek goed te laten zien, draag ik er een strakke top op.

skinny jeans

“de juiste skinny jeans lijkt een basisbroek maar doet feitelijk heel wat meer”

skinny jeans

skinny jeans

skinny jeans

Ik draag deze spijkerbroek in UK maat 22 (EU maat 50) en lengte 30″ want ik wilde een broek die ik ook me sneakers kan dragen. Meestal heb ik maat 48 maar de Engelse broeken kunnen wel eens anders vallen. In dit geval had ik ook de maat 48 kunnen hebben. Het lijkt misschien een simpele donkere jeans, maar als je beter kijkt dan zie je de speciale wassing. Dat is dan ook de reden waarom het shaper jeans heet. Het helpt je figuur een mooie shape te krijgen. De lichtere wassing zorgt voor het benadrukken van je goede punten, terwijl de donkere delen een beetje vervagen.

De perfecte skinny jeans:
♥ zit nauw aangesloten op je lichaam
♥ draagt zeer comfortabel
♥ heeft de juiste wassing om je een beter figuur te geven

Wat ik draag?
skinny jeans c/o Yours Clothing | top c/o Yours Clothing | sandalen bought in India

skinny jeans

 theBiggerBlog.com uses affiliates
Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

6 Comments

 • admin 16 September 2015 07:41

  Thnx Jenn!

 • admin 16 September 2015 07:40

  Deze heb ik ook aangehad Renate, maar zat mij iets te hoog helaas. Mooie broek inderdaad!

 • admin 16 September 2015 07:40

  Hi Yvette, de tregging zit goed. Hij loopt wel een beetje uit, maar zoals ik al schreef in m’n blog post, ik had een maat kleiner kunnen hebben. Een tip wat ik altijd doe na een keer dragen: even de broek op 20 min in de warme droger luchten. Dan komt ‘ie weer op vorm.

 • yvette 15 September 2015 18:54

  Ben wel benieuwd hoe hij bevalt de tregging ze worden altijd zo wijd bij mij!

 • Renate 15 September 2015 15:26

  Deze broek heb ik vandaag gekocht, ook in de grijze variant.
  http://www.msmode.nl/damesmode/broeken/denim-tregging-slim-leg-poppy-717125.html

  Hij zit heerlijk en lekker hoog. Heel prettig!

 • Jenn 15 September 2015 13:55

  Hij staat je goed!

Leave a Reply