Mijn wenkbrauw routine stap voor stap

Bedankt voor jullie complimenten op mijn wenkbrauwen. Ik kreeg de laatste tijd verzoekjes om eens mijn routine online te zetten, dus besloot ik er een blog over te maken. Klik op het filmpje hierboven om de hele uitleg te zien.

producten

Jarenlang gebruikte ik een potloodje om mijn wenkbrauwen bij te tekenen. Het idee van een gel of een stick leken me helemaal niks, veel te glimmend op mijn gecombineerde huid. Ik hou van mat zoals jullie weten, dus dat wilde ik niet. Tot dat ik meerdere foto’s zag van de dipbrow. Met kerst kocht ik dit product en ben er zo blij mee! Al is het wel even oefenen..

voorbereiding

Maak je gezicht goed schoon. Een verzorgde huid is zoveel mooier, je hebt dan veel minder make up nodig. Wanneer je je opmaakt was dan eerst je handen goed met zeep, weg met al die bacterien. Zorg dat je kwasten schoon zijn en je kunt beginnen.


wenkbrauw routine


volgorde

De precieze uitleg vind je in mijn vlog. Ik begin eerst met kammen, daarna creëer ik de juiste vorm. Ik kleur de wenkbrauwen in, van donker naar licht. Vervolgens kam ik het weer, om de overtollige make up eraf te halen. Let goed op het startpunt van de wenkbrauw en de shape. Ik gebruik heel veel dunne laagjes, dat is hoe ik graag werk. Liever een paar keer meer make up op mijn kwastje nemen en in dunne laagjes aanbrengen, dan een dikke streep.

correctie

Onderschat de concealer en highlighter niet. Dit is echt de de juiste finishing touch die je nodig hebt. Met de concealer kun je je foutjes corrigeren, de wenkbrauw nog scherper maken en de shape perfectioneren. Met de highlighter, die je net onder je wenkbrauw en in de ooghoeken aanbrengt creëer je een frisse blik en een mini facelift.

de wenkbrauwen zijn klaar, nu de rest nog!

dip brow Anastasia (klik hier)
penseel Leco (klik hier)
wenkbrauw mascara Essence
concealer Essence
fine highlighter penseel Sephora

4 Responses

 1. Babs

  Mooi en helder uitgelegd, dank je! Wenkbrauwen zijn wel mijn dingetje…jij hebt prachtige wenkbrauwen en nog mooier met deze make-up!

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Hi Jenn, ja he ik ben er zo blij mee. Welke kleur heb jij? Liefs Josine

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.