Zo upgrade je je make up look voor echte feestelijke make up

De feestdagen komen er aan. Bij die prachtige outfit hoort ook een mooie make up. Vandaag zie je een tutorial hoe ook jij makkelijk een kleine upgrade kunt doen met je look. Inclusief glitter, nepwimpers en sierlijke steentjes. Bekijk de video, klik op play hierboven of bekijk het filmpje op YouTube, de link vind je onderaan.


Party


Voor deze make up look heb ik eerst een goede basis aangebracht, die je terug kunt zien en lezen in een tutorial. De perfecte basis is belangrijk, dan kun je je make up namelijk makkelijker aanbrengen en heeft het een mooier resultaat. De oog make up look inclusief glitters, die ik aanbracht met een concealer, creëert een echte party make up. We gaan nog een stapje verder in deze tutorial, voor een upgrade van de make up look. Ik gebruik hiervoor mijn favoriete nepwimper-truc en decoratieve strass steentjes. Wat vind je van deze look?


Party


Natuurlijk is dit geen alledaagse look. Alhoewel, als jij dat wel draagt is dat natuurlijk alleen maar heel leuk! Ik draag deze look met de feestdagen, voor een extra touch. Je kunt natuurlijk op allerlei manieren variëren met deze upgrade. Zo kun je andere kleur steentjes plaatsen, neutraal gekleurde steentjes of zilver zijn ook heel mooi en vallen iets minder op. Ook kun je ze op een andere plek plaatsen, bijvoorbeeld aan de binnenkant van je ooghoeken of juist uit de buitenkant.

Volg je mijn YouTube kanaal al? Ik zou het leuk vinden als je een duimpje omhoog heeft of een leuke reactie. Dank je wel!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.