Revolution New-Trals vs Neutrals part II

Revolution New-Trals vs Neutrals part II

Deze make up look maakte ik met de Revolution New-Trals vs Neutrals [inclusief video]

Het was voor het eerst dat ik deze rij oogschaduw kleuren ging gebruiken van mijn nieuwe make up palette. Ik kocht de Revolution palette New-Trals vs. Neutrals voor de oranje, roze tinten. Van de tweede rij had ik wel swatches gemaakt, maar nog niet als oog make up getest. Ik besloot een vlog op te nemen en jullie te laten zien hoe ik de eerste keer met deze kleuren aan de slag ging.

vlog

Klik op de foto hierboven om de vlog te bekijken. Ik heb de hele make up look opgenomen, van het begin tot het eind dus je kunt precies zien welke kleuren ik heb gebruikt en waar. Normaliter meng ik meerdere kleuren en soms zelfs palettes, maar voor deze look ben ik echt alleen op die ene rij gebleven. Dat was best een uitdaging! En zeker om dat te filmen, zonder eerst geprobeerd te hebben. Ik ben benieuwd wat je van de look vind?

In de eerste review zag je de swatches van de bovenste rij, in deze video en blog gebruik ik voor het eerst de onderste rij, zoals afgebeeld op de foto. Diepere kleuren, minder fel maar ook meer met high lights. Even wennen voor mij! Op de foto eronder zie je de swatches, zoals je ziet zijn deze niet heel donker, maar wel heel divers.


Revolution New-Trals vs Neutrals part II

Revolution New-Trals vs Neutrals part II

Revolution New-Trals vs Neutrals part II


review palette

In mijn vorige blog schreef ik een review over dit palette en maakte ik ook swatches, deze kun je hier terug lezen. Toen vertelde ik al hoe blij ik was met deze aankoop, aangezien ik eigenlijk mijn zinnen had gezet op een veel duurder palette. De bovenste rij beviel me goed, de kleuren kwamen er precies zo uit. Ik had al swatches gemaakt van de tweede rij, maar nog niet getest in een oog look. Je ziet de foto met swatches nogmaals hierboven. Zoals je ziet zitten er veel meer shimmer kleuren in en dat is totaal niet mijn ‘ding’. Ik hou meer van matte kleuren, maar natuurlijk heb ik deze wel getest.

 • € 8,49
 • cruelty free; wordt niet op dieren getest

review Dit palette kocht ik vol enthousiasme, want ik wilde meer rood / oranje / roze tinten gaan gebruiken. De shimmers vond ik wat veel, maar uiteindelijk heb ik mijn make up routine zelfs iets aangepast door het aanschaffen van dit palette. Ik gebruik het niet dagelijks, maar wel wanneer ik me iets zwaarder wil opmaken. De kleuren zijn erg mooi, spreken, goed te blenden en ook diep van kleur, de meeste althans.

make up look part II

Zoals je kunt zien in de video bovenaan de pagina, was het toch wel even wennen. Wat ik wel heel fijn vind is dat de kleuren goed mengen, niet vlekken en dat echt alles aan bod komt in dit palette. Ik heb geen andere oogschaduw nodig wanneer ik me opmaak, en dat is zo fijn. Soms gebruik ik twee of drie verschillende palettes voor een simpele oog make up, dat is toch onhandig. Ik heb dit palette nu ruim twee weken in huis en ik heb het elke keer gebruikt wanneer ik me opmaakte. Ik ben er ontzettend blij mee en kan niet wachten om meer te gaan gebruiken van Revolution. Het verbaast me vooral dat het zo betaalbaar is en goed blend, én goed blijf zitten!


Revolution New-Trals vs Neutrals part II

Revolution New-Trals vs Neutrals part II


De tweede rij kleuren vind ik ook erg geslaagd. De kleuren zijn iets koeler, ik zou het bijna paars-achtig willen noemen. Net als de bovenste rij, blenden deze kleuren ook fijn. Wel gebruik ik verschillende kwasten en met name een goede blend kwast is essentieel wanneer je met verschillende kleuren wilt werken. De lichte kleuren zijn ook erg mooi, al mag het van mij nog ietsje lichter zelfs. Misschien is het een idee om het eens te combineren met een concealer, om zo die lichte kleuren nóg lichter te krijgen. Voor een volgende keer!

Het heeft even geduurd voor ik een nieuwe vlog online zette. Het is -omdat ik er nog niet zo goed in bed- best veel werk. Ook heb ik er steeds niet zoveel zin in, om verschillende redenen. Nu wilde ik het eigenlijk ook niet doen, omdat de ontsteking op mijn voorhoofd al aardig zichtbaar was en ook de eczeem aan mijn mondhoeken duidelijk zichtbaar is. Ik besloot het toch op te nemen, want I’m only human toch?

wat vind je van deze make up look en mijn vlog?

 

 

bekijk Part I waarin ik de bovenste rij probeerde:

review: Revolution New-Trals vs Neutrals

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

10 Comments

 • Jouvence 4 May 2017 22:52

  Mooi palette en prachtige look heb je ermee gemaakt! xx

 • Jill 4 May 2017 22:08

  Wauw wat ben je mooi!

 • Jonna@burgertrutjesNL 4 May 2017 20:10

  Dit palletje moet ik hebben! En wat ben je toch een mooie meid!

  • Josine Wille 4 May 2017 22:50

   Thnx Jonna, zoals je ziet: ik doe mijn best whuhhahaaa.. Ja, ik vind ook dat je deze moet hebben, zo fijn! Liefs, Josine

 • Noor 3 May 2017 20:04

  Wat ben je toch een knapperd!! Echt hele mooie look <3 Ik vind je bloesje ook erg leuk!!
  Dikke zoen xxx

 • Inge | Monsieur Mango 3 May 2017 18:50

  Wat een prachtige look en mooie kleuren. Jammer dat ik er niets van bak. 🙂 Je bent trouwens echt prachtig!

 • marleen 3 May 2017 09:44

  Heeel erg mooi. Ik ben niet zo’n beauty goeroe maar dit vind ik echt heel mooi en lekker draagbaar!

 • Francis 3 May 2017 08:29

  Superleuke tutorial! Ik moet nu ook zo’n pallet gaan bestellen en gewoon is gaan spelen ermee!

 • Nancy Baten 3 May 2017 08:25

  Super om te zien! Ik ben niet zo n sterin opmaken, ik doe t wel hoor, en dit vind ik erg handig! Nu nog een x een filmpje over contouren!

Leave a Reply