Wat vond ik van de derde Styletone Box van maart en zal dit de laatste zijn?

Vorige week ontving ik alweer mijn derde Styletone Box, die van maart. Het abonnement loopt met deze box af, benieuwd of ik een nieuwe box zal bestellen?

Styletone Box maart

bellápierre cosmetics | kiss proof lip crème

Ik ontving de lip creme in kleur hothead, wat een rood-roze tint heeft. Een mooie, diepe kleur en hij blijft zeker goed zitten. Nu ben ik niet zo’n lipstick meisje, dus ik heb deze nog niet heel vaak gedragen maar wel goed getest. Nee, niet met zoenen, dus dat kan ik niet garanderen dat het dan ook echt kiss proof is, maar het is er zeker niet snel af. Naast deze kleur is er ook nog een nude, wat een lichtroze tint is en een orchid die een paarse tint is. Inmiddels ben ik wel lipstick-, -creme en -gloss verzadigd hoor!

Styletone Box maart

lookx | blender brush

Dit rupsje nooitgenoeg is altijd blij met kwasten. Dit is een blender brush, de naam zegt het dus al, het is zeer geschikt om je make up mee te blenden. Nu draag ik niet vaak een donkere make up, dus ik gebruik zo’n klein doch stevig kwastje liever om te high lighten. Mijn binnenste ooghoek en ook net onder mijn wenkbrauw licht ik altijd op een met witte, glanzende oogschaduw. Met dit kwastje kom je er perfect bij en breng je niet te veel of te breed aan. Ik ben blij met dit maatje, daar kun je er nooit genoeg van hebben.

Styletone Box Styletone Box

city color | eye brow kit

Mijn wenkbrauwen zijn toch wel zo’n beetje heilig als het op make uppen aankomt, dus wil ik ook een fijn product gebruiken. Ik heb jarenlang een potloodje gebruikt om mijn wenkbrauwen bij te tekenen en sinds een jaar gebruik ik nu een dipbrow. Een poeder gebruik ik meestal als ik anderen opmaak, maar nu ik deze heb zal ik het ook gaan proberen. De kleuren vind ik erg mooi, koele kleuren en niet te rood of geel, precies goed. Erg fijn dat er ook een pincet bij zit, wel jammer dat zo’n groot doosje geen spiegeltje heeft. Het beige vakje is een primer, die overigens een wax is om je wenkbrauwen op plek te houden.

Styletone Box

hikari cosmetics | final touch pressed silica powder

Zoals je ziet heb ik deze finishing poeder niet kunnen testen, want de in houd van het doosje kwam in stukjes aan. Wel echt ontzettend jammer, want op het eerste gezicht lijkt het een mooi product. Ik begrepen van Styletone dat we een vervangend artikel zullen ontvangen hiervoor, ik was namelijk niet de enige waarbij het kapot is gegaan. Shit happens! Wel echt ontzettend balen, want deze poeder zorgt voor een matte look en een superglad gezichtje, porie en rimpelvrij.

Styletone Box

note | ultra black dipliner

Zul je net zien, koop ik een nieuwe dipliner voor het eerst sinds jaaaaren en dan ontvang ik er eentje! Deze zwarte dipliner smeert fijn, het kwastje is smal en flexibel. De kleur is inderdaad erg zwart, zoals de naam al zegt, ultra black. Ook met deze eyeliner is het eventjes wennen, dat vind ik van ieder nieuw potje of kwastje. Eenmaal gebruikt vind ik het erg fijn gebruiken, droogt snel en blijft heel goed zitten, zo goed als waterproof!

Styletone box

Ik nam een abonnement van drie maanden op deze box. Alle drie de boxen vond ik erg leuk om te krijgen, ik ben dol op make up en ik vind het altijd leuk om nieuwe merken te ontdekken. Ja, want ik had de mazzel om te bestellen met een aanbieding waardoor ik een extra mini box kreeg. Ik ben niet echt een lipstick meisje en heb nu in elke box minimaal 1 lip product ontvangen, dat vind ik wel jammer, ik ben nu meer dan verzadigd! Ik twijfel of ik mijn abonnement zal verlengen, wat vind jij? Het is trouwens ook echt leuk om kado te geven en helemaal niet duur.

Styletone Box Januari 2017 lees je hier terug 

Styletone Box Januari 2017 lees je hier terug 

 

heb jij wel eens zo’n make up box geprobeerd?

2 Responses

  1. Aileen

    Leuke box! Ik zag bij andere unboxings dat de poeders idd ook stuk waren gegaan. Zonde. Maar gelukkig compenseren ze dit altijd bij dit soort boxen. Anders raken ze ook klanten kwijt natuurlijk.

    Reply
  2. Hanneke

    Leuke box dit keer… ik zou het ook wel willen proberen. Hoeveel kost het en waarkun je het bestellen?..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.