My Sign Aquarius palette van Revolution [REVIEW]

My Sign Aquarius palette van Revolution [REVIEW]

Altijd leuk, een goodie bag krijgen! Ik ontving deze My Sign Aquarius palette van Revolution & verraste me!

Al een tijdje zat ik te dubben of ik een palette zou aanschaffen. Toen ik de nieuwsbrief van Boozyshop kreeg dat je een gratis goodie bag kreeg moest ik wel! Als een echte Hollander bestelde ik er op los en kreeg ik een grotere goodie bag binnen, dan wat ik had besteld.

variëren moet je leren

Ik bestelde twee palettes van Make Up Revolution maar in de goodiebag vond ik een derde palette. Dit kleine ronde dingetje zat er in. Ik geef toe, ik was niet op slag verliefd. Na het gebruiken van de Neutrals vs. New-Trals was ik zo enthousiast dat ik dit ook een kans wilde geven. Dit zijn dus precies van die palettes die ik niet koop, omdat ik dan bang ben ze maar af en toe te gebruiken. Dat ze te éénduidig zijn en dan belanden ze bij mij al snel in mijn make up koffer ergens onder het stof.

aquarius

De naam van dit palette is My Sign en ik heb dan het kleurschema Aquarius. Dat vind ik dan alweer jammer he, ik ben namelijk een sagitarius (boogschutter). Al heb ik het palette even bekeken en deze is toch wel mooier, dus! Het kwam in een klein doosje en het palette zelf is rond. Op zich praktisch, het is klein en past makkelijk in mijn toilettas. Er zitten geen kwastjes bij en ook geen spiegeltje in het palette.

My Sign Aquarius

palette

Het moet een soort alles-in-één voorstellen. Er zitten drie oogschaduws in: een licht groen, een turquoise blauw en een donkerblauw met vleugje groen erin. Je kunt de swatches hierboven bekijken. Daarnaast zit er ook een high lighter in, die een beetje goud-achtig is. Daarnaast een dubbele bruin, die dienst moet doen om je wenkbrauwen bij te werken. Ook zit er een wax bij voor je wenkbrauwen.

 • € 7,00
 • vegan
 • cruelty free; wordt niet getest op dieren

bold make up

Ik ben niet vies van een beetje make up dus ik testte als eerste de fellere kleuren. Ik heb alle drie de kleuren gebruikt op en rond mijn bewegend ooglid en crease. De highlighter gebruikte ik onder mijn wenkbrauwen en in mijn ooghoek. Ik vind de look erg mooi geworden en het beste is: het bleef de hele dag goed zitten.

My Sign Aquarius My Sign Aquarius

Mijn wenkbrauw routine was ik niet van plan om aan te passen. Die zuinige Hollander in mij kwam weer naar boven, want ik vond het zonde om de bruin tinten niet te gebruiken. Ik maakte een tweede look, meer naturel met deze bruin tinten en de high lighter weer op dezelfde plekken. De donkerblauwe oogschaduw gebruikte ik als eyeliner. Ook dit vind ik een mooie look geworden.

My Sign Aquarius palette van Revolution My Sign Aquarius palette van Revolution

review

Misschien niet heel verrassend, maar net als mijn enthousiasme voor het vorige palette, vond ik ook deze ook erg fijn. De kleuren zijn mooi, de kleuren zijn intens. De lichte kleur groen had wat meer pigment mogen hebben, dat wel. Alle kleuren blende fijn en die highlighter geeft licht, zoals het hoort. Het enige wat ik echt niet gebruik is de wax. Ik heb nog even getracht deze te gebruiken als primer voor mijn oogschaduw maar dat werd korrelig, geen succes. Dus op dat ene na, heb ik alles gebruikt en met succes!

gebruik jij wel eens gekleurde oogschaduw?

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

5 Comments

 • Marielle 18 May 2017 21:17

  Wat een mooie kleuren zitten erin!

 • Josine Wille 18 May 2017 10:57

  Thnx lieverd!

 • Josine Wille 18 May 2017 10:57

  Moet dat merk ook maar eens gaan proberen ja, goeie! xx

 • marleen 17 May 2017 09:41

  Moooi! Ik heb soortgelijke kleurtjes die ik idd regelmatig gebruik (het PupArt palette van pupa :))!
  Deze ziet er goed uit ook! En die verpakking is superleuk! (is toch een pré, he!)

 • Marije 17 May 2017 07:48

  Ik vind allebei de looks je heel goed staan. Mooi pallette hoor!

Leave a Reply