review: RAU cosmetics hand creme + GIVEAWAY (closed)

Zodra het ook maar ietsje kouder wordt buiten, beginnen mijn handen uit elkaar te vallen. Echt! Ik overdrijf niet. Ik wilde er wel foto’s van maken, maar het zag er ietwat onappetijtelijk uit, dus dat heb ik maar niet gedaan. Wat er gebeurd? Het wordt kouder buiten -niet eens ijskoud- en dan krijg ik losse velletjes op mijn vingers en handen. Langzaamaan begint dat te barsten waardoor ik gewoon kapotte plekken krijg. Het is echt heel naar, maar vooral pijnlijk. Elk jaar zeg ik tegen mezelf “volgende keer ga ik preventief smeren” maar elke keer vergeet ik dat weer.


RAU hand creme


Ik weet wel waarom ik het vergeet, ik hou namelijk niet van cremes. Echt waar, alles wat zegt ‘trekt meteen in’ gebeurt niet bij mij. Ik hou eigenlijk heel de dag zo’n gevoel van een laagje op mijn huid en dat vind ik echt vreselijk. In mijn eerdere review over RAU vertelde ik al dat ik heel blij ben met de BB cream, die ik dan ook dagelijks draag. Als dat goed werkt, dan is het misschien handig om andere producten ook te testen. Dus dat deed ik! Ik ontving de hand creme ongeveer twee weken geleden. Ik begon meteen met smeren en merkte dat het goed introk. Wat fijn! Eindelijk een cremetje wat ik wel degelijk wil gebruiken. Ook zijn de kloofjes inmiddels bijna weg, ik kan het dus echt aanraden. Ik kocht de creme ook voor mijn moeder en de BB cream voor mijn zus, als kerstcadeau. Wil je ook shoppen? Gebruik dan kortingscode theBiggerBlog24 en ontvang 5% korting. 

giveaway

De feestdagen zijn nog niet voorbij, want ik mag deze Silver Hand Care creme en Collagen & Hyaluronic Acid masker weggeven! Zo leuk, cadeautjes uitdelen. Wat moet je doen? Laat hieronder een berichtje achter waarom jij dit leuke pakketje van RAU cosmetics wilt winnen. Je kunt meedoen tot zondag 1 januari, middernacht. De winnaar krijgt een persoonlijk berichtje.

volg je mij al op social media? instagram | twitter | facebook | pinterest | snapchat @thebiggerblog

over RAU cosmetics

Wat misschien goed is om te weten, alle producten van RAU cosmetics zijn vrij van parabenen en siliconen. Iets wat voor mij echt een must is, als het gaat om beauty producten. Daarnaast zijn deze producten niet op dieren getest, ook iets waar ik steeds meer op probeer te letten. Eerlijke producten vind ik belangrijk. Als ze dan ook nog eens heel fijn zijn, dan ben ik helemaal blij.

8 Responses

 1. Inge Bakker-Bakker

  Omdat elk jaar de vellen erbij hangen, als ik niet op tijd smeer. En ‘t ergst is mijn duim, daar komt een kloof in die tussen de bergen van Oostenrijk niet zou misstaan.

  Reply
 2. Debbie

  Oh ja, in de winter smeer ik ook altijd veel meer dan anders. Een goede handcreme is zo belangrijk! Ik ken het merk Rau wel, maar heb er nog nooit iets van geprobeerd. Ik zou deze producten dus graag willen uitproberen!

  Reply
 3. Monique Koppers

  Waarom ik zou willen winnen? … “Omdat ik het waard ben”… Oeps, dat is een ander merk zeker..

  Reply
 4. Marja

  Oh, ik herken dat zo. Wel willen smeren en eigenlijk ook moeten smeren, maar dat toch niet doen. Je wilt niet weten hoeveel handcremes ik heb liggen die allemaal inderdaad niet of nauwelijks intrekken, ondanks de beloften.

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Ja he, dat heb ik dus ook altijd! Wie weet win je 🙂 Liefs Josine

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.