Fanatiek begon ik met een masker, maar dat mislukte volledig!

Eerder vertelde ik je dat ik vaker tijd voor mezelf zou nemen, door bijvoorbeeld een fijn maskertje te gebruiken. Zowel ik zelf als mijn huid zou daar beter van worden, want met zo’n masker op moet je natuurlijk verplicht even stilzitten. Enthousiast begon ik te zoeken op Pinterest naar DIY maskertjes om mijn poriën te reinigen.


mislukt masker


Ik zocht op black heads removal mask en vond enkele recepten met deze ingrediënten, baking soda en honing. Dat had ik in huis! Ook had ik net een nieuw kwastje besteld en binnen wat je kunt gebruiken voor zo’n masker. Zelden ga ik zo compleet te werk, lol.


mislukt masker


Ik maakte het maskertje volgens recept. Echt moeilijk was het niet, voeg het samen, goed roeren en op je gezicht aanbrengen. Het ziet er niet uit! Maar goed, het is een masker en het was voor het goede doel. Alle gordijnen dicht en gaan met die banaan. Ik besloot de tijd te nemen, het mengsel was erg nat dus ik besloot even te gaan liggen op de bank. Een kwartiertje zen.


mislukt masker


Scrubbend waste ik mijn gezicht met lauw warm water en gebruikte een vochtige, warme handdoek en drukte het op mijn gezicht, met name op mijn neus en kin. Het kwastje had ik al in warm water gelegd en ik gebruikte deze om langzaam – oké, hoe omschrijf ik dit smakelijk?- de poriën leeg te duwen. Er gebeurde vrij weinig. Sterker nog, toen ik klaar was met dit hele ritueel zag ik geen verschil! Maar.. mijn zen kwartiertje had ik in de pocket!

volg mijn beauty bord op pinterest

heb jij ook wel eens iets nagedaan van Pinterest? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.