web analytics

Mooie lippen

Het is koud buiten en je mooie lippen hebben wat meer aandacht nodig. Hoe verzorg je je lippen op de juiste manier en behoud je hun schoonheid?

De koude wind op je gezicht is niet goed voor je huid. Het droogt uit en beschadigt je huid, maar vergeet je lippen niet. Deze worden net zo beschadigt als de rest van je gezicht met dat ongure weer. Tijdens de koude maanden moet je je mooie lippen extra goed verzorgen. Het kost niet veel tijd, wel een beetje moeite.

tandenborstel 

Na het tandenborstelen ga je zachtjes langs je lippen met de tandenborstel. Het is een soort scrub effect, waardoor je dode huidcellen verwijderd en je activeert de bloedsomloop waardoor je mooie, natuurlijk rode lippen krijgt. Wie heeft er nog lippenstift nodig? Je natuurlijke kleur op je lippen zullen stralen met alleen een beetje lipbalm.

lip scrub 

Gebruik een keer per week een lip scrub. Wrijf dit zachtjes over je lippen in een roterende beweging gedurende 30 seconden. Was het af met lauwwarm water. Je voelt meteen het verschil, zachte lippen. De lip scrub maak je makkelijk zelf. Lees hier hoe je dat doet. De natuurlijke ingredienten zorgen ervoor dat je dode huidcellen worden verwijderd, je lippen hun vochtbalans behouden en niet uitdrogen.

lip balm 

Gebruik een lip balm. Stop ‘m in je tas, in je jaszak, zorg dat je er altijd eentje bij je hebt. Het zorgt er voor dat je lippen niet uitdrogen en zo ook geen scheurtjes veroorzaken. Als je een lipbalm koop, let dan op of de volgende ingredienten er in zitten:
– vitamine E om je vochtbalans op peil te houden
– SPF factor om je te beschermen tegen UV licht, dit is ook nodig in de winter
– dexpanthenol behoudt de vochtbalans en gaat uitdrogen tegen. Daarnaast stimuleert het de hervorming van huidcellen.

De meeste lipbalms hebben deze ingredienten, maar let er wel op. Je kunt de balm ook aanbrengen voor je lippenstift gebruikt, maar na deze verzorging zul je dat niet nodig hebben.

Mooie lippen die gezien mogen worden. Kusje er op!

afbeeldingen: thebeautystop & n-o-products

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: