web analytics

Haar trends najaar 2014

Niet alleen in de mode zie je de trends veranderen voor aankomend najaar 2014, maar ook in de haarstylen

Hier lees je wat de nieuwe haar trends worden en hoe jij dit kunt realiseren met jouw haar.


Back to the 1960’s 
In het modebeeld zien we al veel invloeden vanuit de jaren 1960’s maar dat geldt ook voor het haar. Wat hier perfect bij aansluit is de zijscheiding. Voor deze look heb je geen speciaal geknipt kapsel nodig, je maakt simpelweg een diepe scheiding aan de zijkant. Let goed hoe je haar valt, je wilt dat het sluik over je hoofd valt. Heb je nu een hele lange lok wat steeds in je gezicht valt? Zet deze dan vast met een speldje, waardoor het lijkt alsof je een aangeknipte pony hebt.
hair 60s

Hippy chique 
Niet heel nieuw maar wel stylish is de scheiding in het midden. Trek een strakke scheiding in het midden van het haar. Dit is met name zeer trendy bij dames met lange lokken. Draag je haar in een strakke staart naar achteren of hou het simpel en draag je haar los en weelderig. Heb je tijd, zorg dan voor een mooie, nonchalante slag in je haar. Let op dat wanneer je dit kapsel strak naar achter draagt, je een glanzende haarlak gebruikt om alles op z’n plaats te houden.
haar lang

Vrouwelijk kort
Niet iedereen is er dol op, een super kort kapsel bij vrouwen. Maar bij het juiste gezicht, het juiste kapsel kan heel vrouwelijk zijn. Een strak kort koppie of juist heel warrig en nonchalant. Het is een makkelijk kapsel. Heb je makkelijk haar, dan kan de kapper het waarschijnlijk zo knippen dat je beide stylen kunt creëren. Een ideaal kapsel voor dames met een vrouwelijk gevormd gezicht.
pixie cut

De eeuwige boblijn maar dan anders De boblijn is al jaren een favoriet. Er is dan ook weer een variatie op, zodat het toch trendy blijft. Draag je boblijn asymmetrisch, in lagen geknipt of met een pony. De boblijn is korter dan de klassieke versie en draag je warrig en wild. Gebruik een wax of mud of je haar te stylen voor een extra messy look. Het is ook een perfect kapsel voor dames die hun haar weer langer willen laten groeien en een inbetween lengte hebben.
haar bob

Halflang haar is niet saai Zo tussen net-niet-kort en lang haar in was altijd erg saai en er moest iets mee. Nu kan het weer, door veel lagen te creëren en dus texture. Combineer dat met een pony of een lok, ook deze in lagen geknipt en je bent helemaal trendy. De lengte is goed handelbaar en kan nog net in een staart, heel praktisch dus.
haar halflang

Conclusie is dat elk kapsel, of elke lengte eigenlijk kan. Het gaat er om wat je er mee doet en hoe je het laat knippen. Dus ga niet voor de standaard puntjes eraf maar laat er wat lagen in knippen en pak die voorkant mee, pony of lok.

Bron: swide.com, firanet.nl, glamourista.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: