budget contour kit

Start met contouren met deze budget contour kit van de Action

Heb ik vorige keer overtuigd om ook te gaan contouren? Eerder schreef ik een blog over hoe ik contour en ik maakte er ook een vlog van, een volledige uitleg hoe contouren werkt. Ik wil echt niet meer zonder, ik vind het zo mooi hoe het mijn gezicht corrigeert en meer shape geeft. Vorige keer vertelde ik je over welke producten ik het liefst gebruik en dat het mij niet draait om het merk, maar om de kwaliteit. Tijdens mijn shopping spree vond ik een contour kit bij de Action. Voor het eerst een kit die -naar mijn idee- de juiste kleuren bevat. Voor ik begon met contouren bracht ik eerst mijn gezichtsverzorging aan, een losse poeder en mijn oog make up. Het contouren kan beginnen!

budget contour kit budget contour kit budget contour kit

Ondanks dat ik erg blij ben met het palet wat ik nu gebruik, hou ik toch altijd mijn ogen open tijdens het shoppen. Telkens vond ik budget opties met maar twee kleuren, dat is nooit genoeg. Of met kleine vakjes, die kun je niet gebruiken met een grote kwast! De meeste zijn refocused op bronzen en high lighten maar de mooie matte kleuren ontbreken, maar niet in dit palet. Tot mijn verbazing heeft deze zelfs vier kleuren, ook een shape kleur. Dit is eigenlijk een soort skin tone kleur die je kunt gebruiken om de lichte plakken nog lichter te maken. Dit is ook te gebruiken op een licht getinte huid overigens. Dit is een prima palet om te beginnen met contouren want de pigment is prima, maar niet heel diep dus het aanbrengen zal niet moeilijk zijn. De contour kleur vind ik een precies mooie koele kleur. De bronzer gebruik ik liever niet, ik hou meer van een pruim-kleurige blusher maar om dit te laten zien heb ik het uiteraard wel aangebracht en geen andere producten erbij gebruikt. Ik vond het moeilijk dit goed op de foto te krijgen, maar ik heb het geprobeerd. Ik ben eigenlijk heel tevreden en ga deze zeker meer gebruiken.

budget contour kit

ervoor

budget contour kit

erna

3 Responses

 1. Debbie

  Wat een goeie! Ik ben door je video nu ook iedere dag aan het shapen geslagen, super leuk! Dat kitje van Action ga ik ook eens proberen. Gebruik nu een losse bronzer en highlighter en een alles-in-1 kitjes is handiger om mee te nemen.

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Ja als je eenmaal om bent.. dan ben je verslaafd hihi. Echt een aanrader deze! xx

   Reply
 2. Hanneke

  Wat gaaf zeg!.. Je hebt niet verteld hoe veel deze kit kost?.. Maar ziet er super mooi uit‼️ Weer leuk blog….

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.