Deze makkelijke hairdo in 5 minuten, bye bye bad hair day

Ken je dat? Het liefst blijf je nog even liggen maar dat kan niet want je moet je haar nog wassen! Op dit soort dagen gooi ik mijn haar gewoon omhoog. Verrassend genoeg krijg ik dan wel eens complimenten.

haar wassen uitstellen

Geen idee hoe ik het voor elkaar krijg, maar vaak krijg ik op de raarste momenten de vraag of ik naar de kapper ben geweest. Als ik mijn haar net gewassen heb. Of soms wanneer ik het eigenlijk had móeten wassen. Dat minder vaak wassen doe ik al een tijd en is zoveel beter voor mijn haar. Maar in de zomer was ik vaker mijn haar vanwege de warmte. Nu dus weer terug naar minderen en dat is altijd een heel traject.

Hoe ik dat vol houd? Ik ben een hat addict dus op dagen dat thuis ben, zet ik gewoon een hoofddeksel op als ik even op pad ga. In dit geval draag ik dus mijn haar omhoog en combineer ik het met een haarband. Of mijn dagelijkse redder in nood, droogshampoo. Deze gebruik ik sowieso al wanneer ik mijn haar net heb gewassen. Dat klinkt misschien vreemd, maar dat is het niet hoor. Deze komt ook van pas op de dagen dat mijn haar eigenlijk gewassen moest worden.

Helaas had ik geen goede before foto, aangezien ik aan het filmen was. Dus hier eentje zonder iets aan mijn te hebben gedaan en ernaast het eind resultaat. Een pony, zonder mijn haar te knippen! Bekijk de video hieronder om te zien hoe ik dat doe.

ik hou van nep

Wanneer het om uiterlijk en beauty gaat, hou ik wel van een beetje nep. Altijd al gedaan, want ik ben dol op variëren. En alleen met producten als nep haar, nep wimpers en make up kun je een heel eind komen, zonder jezelf te verbouwen.

real is rare

Inmiddels ben ik oud, bestaat er internet en vlogs en weten we allemaal hoe die celebrities aan die volle bos haren komen. In mijn tijd -oh wat klink ik nu oud- had je dat allemaal niet. Je moest er zelf achter zien te komen, via via. Ik kwam een heel eind hoor! Tegenwoordig met alle webshops is the sky is the limit en kun je alles kopen. Zo ook een pony. Want denk je nu echt dat ik mijn haar knip voor een makkelijk kapseltje?

bad hair day?

Een bad hair day is mij niet onbekend! Ik maakte een video waarin ik uitleg hoe ik mijn haar doe op zo’n dag en wat ik daar allemaal voor gebruik.

 

Ook eens een nep pony proberen? [shop hier]

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: