review: beauty blender

review: beauty blender

De ene beauty blender is de andere niet, dat blijkt

Je weet het misschien niet van mij, maar ik ben een echte make-up junkie. Ik hou van alles wat er mee te maken heeft. Wanneer er een nieuw product uit is wil ik het ook uit proberen. Soms hou ik me dan even in, want soms is het geld gewoon op. Kiezen voor een goedkoper alternatief is dan niet altijd de beste oplossing.

goedkoop is duurkoop?

Al een hele tijd geleden kocht ik een beauty blender bij Primark, dat wilde ik wel eens proberen. Wat is een beauty blender? Het is een kogelvormig sponsje wat je kunt gebruiken om je make up te verdelen over je gezicht. Zowel vloeibare producten als poeder kun je hiermee aanbrengen. Ook kun je deze droog of nat gebruiken. Door het product in je gezicht ‘te kloppen’ in plaats van smeren zou je een mooier, gladder effect krijgen. Dat willen we wel! Om eerlijk te zijn vond ik het niet zo’n geweldig product. Ik kreeg lamme armen bij het aanbrengen en pakte al snel mijn oude kwasten weer.


beauty blender


Onlangs was er een kortingsactie bij etos op de producten van Real Techniques. De kwast die ik wilde kopen leek teveel op die ik al had, dus besloot ik een nieuwe beauty blender te kopen. Deze keer met een platte onderkant. Ik heb blogs gelezen waar de meiden positief waren over dit merk, dus ik gaf het nog een kans. En ja hoor, het maakt dus wel degelijk verschil! Deze blend heel fijn, ik krijg er geen vermoeide armen van want het blend netjes en vooral direct. Zo zie je maar, dit was dus een geval van goedkoop is duurkoop. Ik gebruik deze beauty blender nu om te contouren met het smalle gedeelte. Het platte deel gebruik om poeder aan te brengen.

make up look

De eerste keer opmaken met deze nieuwe beauty blender heb ik natuurlijk ook opgenomen en die laat ik je binnenkort zien! Zoals ik aangaf, deze blend echt zoveel fijner en dus ook veel sneller. Ik raad dit product dus absoluut aan, zeker als je ook wilt gaan contouren. Naast foundation en concealer gebruik ik de blender sinds kort ook om poeder aan te brengen. Het geeft echt een veel gladder optiek. Dat zie je binnenkort!

tip maak de beauty blender schoon door deze te wassen onder de kraan met een beetje handzeep. Zodra er geen bruin water meer vanaf komt is deze schoon. Even goed uitknijpen en je kunt ‘m direct gebruiken.

hoe maak je een beauty blender schoon? Bekijk het filmpje door bovenaan op de foto te klikken

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

1 Comment

  • Babs 11 December 2016 23:15

    Daar ben ik heel benieuwd naar, ik heb nog nooit poeder opgebracht met mijn blender. Ik abonneer mij zo op updates, dan kan ik het niet mislopen!

Leave a Reply