3 jeans, 3 styles [Curvy Fashion Vlog]

3 jeans, 3 styles [Curvy Fashion Vlog]

Drie verschillende jeans, drie verschillende styles

Het maakt niet uit wat voor figuur je hebt, hoe lang je bent of welke maat je draagt. Een goede jeans is gewoon ontzettend moeilijk om te vinden! Het zijn denim deal weken bij ms mode en vroegen ze mij om mijn 3 favoriete jeans uit te kiezen!

bekijk hier mijn video:

Vol enthousiasme zocht ik drie paar jeans uit op de website, genoeg te vinden. Het werd bezorgd in de winkel in Lisse en dus ging ik langs om ze te passen. Twee paar pasten me direct, zaten goed en ook nog eens lekker! Mijn drie eisen voor een goede broek. De derde jeans had dat niet, het zat me niet lekker en ook een maat groter was niet mooi. Op zoek naar een andere. Daar kwam Anna aangelopen met een shaping jeans en mijn eerste reactie was “oh die pas ik eigelijk nooit, dus dat is niks voor mij”. Toch maar even passen, je raadt het al.. Ook nummer drie zat perfect.

Wat draag ik: bootcut jeans zwart [shop hier] shaping jeans [shop hier] iris jeans met speciale wassing [shop hier]

De drie broeken die ik heb gevonden zijn een bootleg, een shaping skinny en een slim fit. In de video leg ik uit hoe deze broeken vallen en waar je ze aan kunt herkennen. Of je van elke shape jeans houdt is een kwestie van smaak. Wat ik wel geleerd heb de afgelopen jaren dat er altijd wel een broek bestaat die je staat, in elke shape. Het beste is om het gewoon te proberen. Waar je ook bent, gewoon even passen en kijken hoe het staat.

Niets is zo veranderlijk als het weer, maar ook als een kledingfabriek. Zeker als het gaat om jeans, dan zijn er zoveel stappen in het productie proces dat dat een enorme invloed kan hebben op de pasvorm. Het model en het patroon is natuurlijk de basis. Maar de stof, met of zonder stretch, de flinke wassingen die er nog eens overheen gaan kunnen een groot verschil maken. Zo komt het dat je soms de ene broek prima past en soms niet.

 

3 jeans, 3 styles

 

wat is jouw favoriete jeans?

banner

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

4 Comments

 • Josine Wille 5 March 2018 09:36

  Ja met die vlekken heb ik ook het meeste aan, vind dat toch een tof effect geven. Haha ja zwart is ook mijn happy color :-D

 • Eveline Fleur 2 March 2018 14:56

  Ze staan je alle drie prachtig! Ik vind de slim fit met die ‘vlekjes’ wel echt cute trouwens. <3 Die zwarte zou ik ook zo dragen (love zwart haha)

 • Josine Wille 24 February 2018 23:03

  Dank je! Ja de bootcut staat jou ook echt goed. Ik vind zelf de 3e look ook het leukst en heb ik al een aantal keer gedragen :-)

 • Sammie 23 February 2018 08:19

  Leuke vlog weer :) ik vind de bootcut jeans zelf altijd het leukste model. Je laatste combi vind ik hier het leukst, dat jasje is cool

Leave a Reply