web analytics

Er staat een nieuwe blog van Miranda online: wat is jouw talent?

Ken je het gevoel van “flow”? Dat heerlijke gevoel van opgaan in iets wat je super leuk vind om te doen en wat je de tijd doet vergeten? En niet te vergeten het voldane gevoel en de energy boost na afloop? Soms is het best lastig uit te vinden wat jouw talent is, want meestal is het iets wat zo natuurlijk gaat dat je er niet bij stilstaat. Ik spreek uit ervaring… ik hield altijd al van tekenen, kleding maken, was altijd erg creatief en heb mijn bachelor degree gehaald in fashion design. Maar op de een of andere manier liep mijn leven anders en besteedde ik minder en minder tijd aan mijn creatieve kant. Tot de dag dat ik opnieuw ontdekte hoe leuk ik het vond om creatief bezig te zijn en hoeveel energie ik ervan kreeg! Major wake up call!

creatief

Ik ben half Spaans en ga met regelmaat richting de geboorteplaats van mijn vader in Zuid-Spanje. Een heerlijke plekje aan zee met veel ruimte en tijd voor mezelf. Niets fijner dan dat. Tijdens één van die fijne reisjes, weg van alle dagelijkse drukte begon ik weer te tekenen. Ik maakte schetsen van het uitzicht, van outfits, van mensen die mij lief zijn, kocht glossy’s en maakte moodboards voor mijn garderobe. Dit was zo te gek! Het voelde alsof ik weer terug was op de academie en dacht;

“Hoe kan het zijn dat ik hier al jaren
geen tijd aan heb besteed?!”

Dit is zo super leuk, dit moet opnieuw een plek in mijn leven krijgen! Sinds die vakantie teken ik met regelmaat en geniet ik van de flow die dit met zich meebrengt. De eerste voorzichtige tekening die ik online zette was er een van mij met een nieuwjaarswens. Ik was zoooo blij met de positieve reacties want weet je, het is ook best een beetje spannend wanneer je iets wat zo uit jezelf komt gaat delen met anderen. Maar ik ben blij dat ik dat heb gedaan! Ik kreeg alleen maar positieve en lieve reacties en sinds die tijd is mijn vrije vrijdag heilig. Ik teken er lekker op los want ik word er zo gelukkig van!

Jij bent uniek!

Sta eens stil bij jouw unieke talent. Wat gaat je heel natuurlijk af en waar ben je heel goed in? Wat zorgt ervoor dat je de tijd vergeet? Het maakt niet uit wat het is… want dit ben JIJ! Dit is jouw unieke talent! Niemand in de wereld doet dit zoals jij dit doet. Maak jezelf de belangrijkste persoon in jou leven en omarm jouw unieke talent en mogeljkheden! Ik zou zo graag willen horen wat je hebt ontdekt…? Laat je het mij weten?

Wat is jouw talent?

 

Tot de volgende Blog! X Miranda

 

Vind mij als Feathers & Numbers op| Instagram | Facebook

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: