web analytics

5 manieren om slanker te lijken

Nu kunnen we allerlei afvalpogingen doen, doe maar niet. Gelukkig zijn er ook andere manieren waardoor je er slanker uit kunt zien

slankerborstpartij 

Het is niet de bedoeling de focus te leggen op je borsten, waardoor men niet meer naar iets anders kijkt.. Door je pluspunten positief te benadrukken toon je slanker. Draag een V-hals, dat maakt optisch je lijf langer en toon je slanker. Wanneer je kiest voor een ronde hals of boothals, zul je eerder wat voller lijken. Verzorg je decolleté, gebruik een bodylotion met een lichte glans.

killer heels

Het is een gegeven: door het dragen van hoge hakken lijk je slank(er). Er wordt gegrapt dat het optisch een kilo per centimeter hak scheelt. Wanneer je op hoge hakken loopt ben je langer, waardoor je slanker lijkt. Daarnaast verbeteren de hakken je houding, je loopt rechter, je heupen bewegen mee en je borsten staan vooruit. Dus naast dat je er mooier uitziet, verbeter je je houding ook nog eens. Hierdoor verbrandt je ook meer calorieen dan op platte schoenen. Win win situatie dus. Dames die niet op hakken kunnen lopen kunnen kiezen voor de plateau schoenen of sleehakken, er is altijd een oplossing.

hands up 

Verzorgde handen zijn altijd een goed visite kaartje. Maar wist je dat je je nagels ook kunt vijlen zodat je handen slanker lijken? Ja het kan echt. Als je je nagels vijlt in een ronde, ovale vorm dan lijken je vingers langer en dus je handen slanker. Gelakt en bijgewerkt zijn je nagels het mooist, naturel of een trendy kleur.

haar & make up

Met bepaalde make up kun je je gezicht slanker doen lijken door bepaalde punten te camoufleren of juist te accentueren. Gebruik een rouge of blush, hiermee creëer je meer diepte in je gezicht en oogt het smaller. Mooie, felgekleurde lippen maken je gezicht optisch langer en zijn mooi bij dames met een rond gezicht. Ook hoe je je haar draagt kan invloed hebben op je looks. Heb je langer haar, laat het dan in lagen knippen. De lengte achter maakt mooi lang, de laagjes voor of een lok in je gezicht zorgen dat je gezicht optisch slanker lijkt.

sierraden  

Bij sierraden wil je je gezicht langer laten lijken. Kies dus voor lange oorbellen in plaats van stekers of ringen. Een ketting staat niet altijd mooi bij je outfit. Als je een ketting draagt, dan is dat een lange, slanke ketting die soepel valt, vermijd grove kettingen met dikke kralen.

 

a smile is still the sexiest curve on your body

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: