web analytics

Dikke billen zijn gezond!

We kennen allemaal het bekende liedje Baby got back van Sir Mix-a-lot genaamd Baby got back met de welbekende songtekst  I like big butts.  Waarom vinden we dit lied zo leuk? Omdat dikke billen eigenlijk heel gezond zijn. Dikke billen..

..zijn gezonder

Uit onderzoeken is gebleken dat dames met dikke billen gezonder zijn dan dames met dunne, of weinig billen. Deze dames hebben een lagere kans op diabetes of hartfalen doordat zij een hoger cholesterol hebben en de juiste hormonen produceren. Daarnaast blijkt ook dat dames met een smalle taille, brede heupen en dikke billen langer leven.

..zijn vruchtbaar

Het klinkt misschien gek, maar de hersenen van een man accocieren de slanke taille van een vrouw dat ze niet zwanger is. Dus als ze dan ook brede heupen heeft, dan betekend dat deze dame zijn kinderen kan baren. Dames met een zandloper figuur zijn dus de perfecte voortplantingspartner voor mannen! Het is een soort garantie voor de man dat deze vrouw gezonde kinderen kan baren. Klinkt toch wel heel ouderwets.

..zijn slimmer

In het algemeen zijn dames met een dikke kont slimmer. Echt? Ja! Onderzoekers van de Universiteit van Oxford hebben dit bevestigd omdat je lichaam een overschot aan omega-3 vetten nodig heeft. Deze vetzuren stimuleren de ontwikkeling van de hersenen.

..krijgen slimme kids

Het wordt nog gekker! Niet alleen de dames met dikke billen zijn slimmer, maar hun nageslacht ook. Het vet op de billen bevatt poly-onverzadigde vetzuren wat belangrijk is voor de ontwikkeling van de foetus. Onderzoek toont aan dat hoe dikker de moeders billen, hoe slimmer het kind.

..zijn beter in bed

Mannen hebben liever een dame met rondingen in bed. Het schijnt dat vollere dames beter zijn in bed. Volgens het onderzoek zijn de vrouwen vrijer in bed en bereid nieuwe dingen uit te proberen.

..zijn gelukkig en zelfverzekerd

Misschien wel de belangrijkste: dames met dikke billen zijn gelukkiger en zelfverzekerder. Dit komt ook weer door die omega-3 vetzuren die een belangrijke rol spelen in het voorkomen van depressies. Deze vrouwen stralen een positieve energie en dat trekt mannen aan.

Het spreekt voor zich dat het slaat op dames met van nature dikke billen, gecombineerd met een slanke taille en brede heupen. Een gezond lichaam en gewicht is uiteraard het belangrijkste. Maar mocht je minder blij zijn met je bouw, dan fleurt dit misschien je dag weer op!

 BIG BUTTS

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: