Hi, welkom op theBiggerBlog!

Mijn naam is Josine en ik ben de schrijfster van theBiggerBlog. Hier gaat over mijn ‘passion for fashion’. Je leest hier over mode, trends, shopping adressen maar ook over beauty en lifestyle. Ruim tien jaar werk ik als product developer voor kledingmerken. Vaak vind je alleen informatie en foto’s van de nieuwe collectie in een kleine maat. Ik wil je laten zien hoe staat op een curvy girl, iemand met een grotere maat. Ik ben een groot voorstander van size diversity en ik hoop dat op een dag alle winkels volhangen met alle maten. Tot die tijd laat ik je zien hoe je je shape shopt en niet perse je maat!

over thebiggerblog

Met mijn blog hoop ik je te inspireren. Er komen regelmatig nieuwe blogs online waarin je kunt lezen over de nieuwe collecties, de laatste trends maar soms ook over beauty of lifestyle, zoals lekkere recepten of leuke dingen te doen. Als specialist in maatvoering en kwaliteit vind ik het leuk om meer te schrijven over de kleding, technische kennis met je te delen en je te vertellen hoe het valt. Wie ben ik? Een Nederlandse uit een klein dorp vlakbij de grote steden Amsterdam en Haarlem. Ik ben 1.70 m lang en draag van boven maat 46 en van onder maat 48, tenzij anders staat vermeld. 

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang een samenvatting! Wil je ook iets kwijt op theBiggerBlog of heb je tips, mail dan:
Josine | info@thebiggerblog.com | www.thebiggerblog.com 

OVER ONS