web analytics

Sokken trend

De herfst is aangebroken, tijd voor de sokken trend

Nadat je je leukste sokken hebt kunnen showen in je sandalen, kun je nu je sokken dragen bij je winterschoenen. Breng je schoenen en laarzen naar een hoger fashion niveau met als accessoire de sok! Waarschijnlijk heb je al een prachtig paar laarzen, of draag je het liefst enkellaarsjes of veterlaarsjes? Draag er dan leuke sokken bij. Kies voor sokken tot op- of over de knie, je kunt ze ook laten zakken en gerimpeld dragen. Of een lange sok die net boven schoenen piept, met een leuk randje of kantje.


sokken


Afhankelijk van je figuur en de dikte van je kuiten kun je de sokken of kousen uitzoeken. Soms zullen ze niet tot over je knie komen, maar dat is dan ook helemaal niet erg! Vaak staat een gladde knie-sok toch minder mooi op een wat dikkere kuit dus dan rimpel de sok wat naar beneden. Heb je vrij smalle benen, dan lijken hierdoor je benen iets voller. Daarnaast is het ook gewoon lekker warm!

casual

Deze look zal je outfit wat casual maken, combineer dit dus niet met je mantelpakje want dat pakt waarschijnlijk niet goed uit. Draag een mooie panty of maillot bij je sok-in-laars look, waarbij je ook kunt kiezen voor een werkje erin natuurlijk. Hierbij kun je een stoere rok dragen, een short of een leuke jurk. Over een broek kan het ook, maar dan echt alleen bij een legging of skinny, of een nauwaansluitende broek. Draag je dit met een wijdere broek dan krijg je een pofbroek effect wat je erg kort en breed zal maken en dat is vast niet je bedoeling.

schoeisel

Bij welke schoenen past dit? Bij eigenlijk al je laarzen, of bij een paar enkel- of kuitlaarzen, zelfs bij booties of veterlaarzen. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte is voor de sok, zodat je schoen niet te krap oogt. Laat desnoods de bovenkant iets open, door de rits niet helemaal te sluiten of door de veters twee oogjes lager te knopen. Er zijn veel verschillende sokken, kies het juiste paar voor jou.

Ik ben erg benieuwd hoe jij deze combi draagt?

 
afbeeldingen: blog.sooco.nl, zeelandnet.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: