web analytics

Sokken in sandalen

Het is verkozen tot grootste mode blunder aller tijden: sokken in sandalen

Maar wat als ik je vertel dat je dit helemaal past bij de trend voor aankomend najaar? De dagen worden korter, het wordt al een stuk kouder en echt slippertjes-weer is het al een tijdje niet meer. Maar wat doe je dan met al die leuke open schoentjes die je gekocht had? Geen probleem, op deze manier draag je ze net iets langer door. Draag je sandalen met een sokje, een leuk sokje dan wel te verstaan.

anti!

Verbazingwekkend genoeg is er zelfs een Facebook pagina tegen sokken in sandalen. De klassieke leren, platte slipper met prachtige witte sportsokken er in. Een absolute no-go! Of erger nog, de badslipper.  Ik begrijp het wel hoe ze aan de bijna 34.000 likes komen. Zorg dat je niet met je poezelige voetjes op deze pagina komt, zorg voor de juiste look. Waar moet je op letten?

♥ sandalen met hak en/of bandjes zijn elegant en vrouwelijk
♥ kies je een plat sandaaltje, ga dan voor stoer
♥ nette sokken, in de juiste maat en zonder slijtplekken of gaten of panty kousjes


sokken in sandalen


Draag de sokken in je sandaal onder een stoere jeans, skinny opgerold of onder een boyfriend. Of ga voor de klassiekere look en draag de sokjes met blote benen, of bij een panty en een classy outfit met rokje of jurkje? Het kan allemaal! Oke, het is even wennen maar let maar op, straks draag jij het ook.

de juiste sok

Kies zorgvuldig jouw sok-in-sandaal uit. De sok tot op je enkel zal altijd je benen optisch korter maken, daarom is een sandaal met hakje, liefst plateau een aanrader. Volg de trend, maar kies voor een dunne sok. De grove gebreide wollen sokken zijn gaaf, maar maken je voeten dik(ker) en pompeus. Dit staat leuk bij stoere laarzen, maar hou het elegant bij open schoentjes. Een alternatief voor het sokje is een panty kousje.

sokken

sokken
sokken
sokken
 
sokkensokken
sokken
sokken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

One Response

  1. Nefferth (@Mode_Plus)

    Hahaha, het moet niet gekker worden. Een pagina tegen sokken in sandalen. Ik vind het best, zolang de persoon het zelf prima vindt toch?! Fashion is about having fun. Ben wel met jou eens, dat het wel moet flatteren. Dus goeie tip!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: