web analytics

Scuba stof trend

Wat is scuba nou precies en is het plus size proof?

Wat vind jij van de Scuba stof trend? Je ziet het overal en in verschillende items. Is het nou een blijvertje of zien we deze trend liever gaan?

wat is scuba? 

scuba trendIk zal je niet vervelen met teveel technische details. Scuba is een dubbel breisel, meestal gemaakt van polyester en elasthaan. Je kunt het het beste omschrijven als neopreen, wat we allemaal kennen van de surf wetsuits. Natuurlijk is scuba een stuk lichter maar heeft nog steeds body, de stof staat. Het kreukelt totaal niet en valt ook niet soepel, maar staat eerder een beetje uit. Momenteel vind je het in allerlei items in de winkels. Je ziet ze als geprinte of met een relief, zodat het lijkt op een jacquard. Deze stof wordt met name gebruikt voor een oversized top, peplums en rokjes.

mode tips 

De stof staat van het lichaam af en valt niet soepel, dit zorgt ervoor dat het vaak ook niet erg flatteerd. Dat betekend niet dat het niet mooi staat, integendeel. Het is wel heel belangrijk dat je dit op de juiste manier draagt, anders kun je er heel dik in lijken, onnodig. Zorg dat als je zoiets draagt je ook altijd denkt aan je pluspunten, deze moet je echt accentueren. De bekende skater jurk of rok zie je veel in scuba en zijn heel gaaf. Draag dit met een panty of legging, wat hoger in de taille en een aansluitende top zodat je je taille en benen accentueerd. De peplum top of oversized top draag je op een skinny, zodat je figuur te zien is. Het belangrijkste aan je outfit is dat jij je er lekker in voelt, want dan straal je dan ook uit.

waar vind je ze? 

De scuba items vind je met name in de wat hippere, jongere winkels en merken. theBiggerBlog heeft er een paar online geshopt voor je. Welke lijkt jou leuk? Klik op de foto en ga direct naar de webshop:

scuba scuba scuba

[update] in dit blog draag ik een scuba rok

bloemen en een beetje bloot

 

 

Ben jij fan van deze scuba trend, of sla je deze even over?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: