web analytics

Nederlandse plus size bloggers op een rijtje

Benieuwd naar de Nederlandse plus size bloggers? Een diversiteit aan vrouwen én maten. Hier vind je alle Nederlandse plus size bloggers op een rijtje.

Dit zijn ze dan, de Nederlandse bloggers met een maatje meer, oftewel plus size. Ook een van onze buren, een Belgische blogger mag niet op deze lijst ontbreken. Ze staan gerangschikt op lengte, maar ook alle maten staan er bij geschreven. Hier zie je een duidelijk beeld van size diversity. Met dank aan Els van XLFashionfile voor het maken van dit overzicht. Klik op de afbeelding om deze te vergroten. 

plus size blogger

De perfecte maat bestaat niet. Hou van je lichaam zoals het is en maak er het beste van. Niemand is perfect, maar als je je best doet kun je er fantastisch uitzien. Dit overzicht is daar het goede voorbeeld van. Een mooie vrouw heeft niets maken met de perfecte maat.

Nederlandse plus size bloggers op een rijtje

Je ziet een overzicht gerangschikt op lengte, maar de maten verschillende onderling enorm. Er zijn zoveel verschillende typen lichaamsvormen, in verschillende maten. Diversiteit kan prachtig zijn, dat kun je zien. Ben de vrouw die je bent, niet die je wilt zijn.

Nederlandse plus size bloggers op een rijtje

Mode gaat niet om de maat. Het gaat om smaak. Wat vind jij mooi? Wat is jouw eigen stijl? Zoveel vrouwen, zoveel styles.

plus size blogger

Plus size bloggers laten je zien hoe mode, trends en beauty staan bij een vollere vrouw. De slanke vrouwen uit de bladen is nou eenmaal niet voor iedereen een realistisch beeld. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: