web analytics

Melissa McCarthy ontwerpt eigen kledinglijn

Melissa McCarthyMelissa McCarthy ontwerpt eigen kledinglijn, ook voor plus size. We zijn vol goede hoop! Deze smaakvolle, mooie actrice zal ons vast niet terleurstellen.

Melissa, die wij vooral kennen van The Gilmore Girls en Mike & Molly zal dit gaan doen in samenwerking met Sunrise Brands, een Amerikaans bedrijf. Zij beheren onder andere ook de merken als American Rag, Diane Gilman, People’s Liberation, Seven7 Jeans en Superdry. De collecties worden uitgebracht in Amerika, Canada en Groot Britannie. Helaas dus nog geen Nederland, maar wie weet!

collectie

De collectie heeft nog geen naam, maar er is wel al bekend dat de collectie zal bestaan uit  casual sportkleding en zal naar verwachting gelanceerd worden per herfst 2015. In een later stadium willen ze er een classy zakelijke collectie aan toevoegen. Naast de kleding is het toekomstige merk ook van plan om kwalitatief goede accessoires en beauty producten te gaan aanbieden vanaf 2016 of 2017. Verrassend genoeg zal de collectie in zowel reguliere maten als grote maten worden uitgebracht. McCarthy geeft aan dat de collectie wat gewaagder is dan wat er momenteel verkrijgbaar is op de grote maten markt.

McCarthy’s visie 

“Ik vraag me altijd af ‘Waarom kan ik niks leuks vinden?’ en Sunrise durfde de uitdaging aan” zegt McCarthy. Het is een kinderdroom die in vervulling gaat. Ze weet dat ze niet de eerste beroemdheid is die zich linkt aan een kledingmerk maar ze is er van overtuigd dat het gaat werken. Het boerenland meisje ging in New York studeren aan de Fashion Institute of Technology. Daar raakte ze bevriend met schoenenontwerper Brian Atwood en die veranderde volgens haar d’r carriere “Door hem ging ik stand up comedy doen en stopte met mijn opleiding aan de FIT.” zeg ze.
bron

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: