web analytics

Marsala is de trend van 2015

Marsala color of 2015De wijnrode kleur Marsala is de trend van 2015. Geïnspireerd door de rode Italiaanse wijn.

Het wereldberoemde bedrijf Pantone staat bekend als de standaard voor kleur communicatie van designer naar fabriek, naar winkel, naar klant. Voor 2015 hebben zij gekozen voor de kleur Marsala.

Het afgelopen winterseizoen zagen we wijnrode kleuren ook en deze trend zet door naar het komende jaar. Een prachtige toon van wijnrood is deze kleur Marsala. Deze zijn uitstekend geschikt voor mode, beauty en lifestyle. Komend seizoen zie je veel in de kleur terugkomen in verschillende variaties.

Een prachtige kleur, als je het mij vraagt. De kleur past bij iedereen, een warme, volle kleur. Het past goed bij het kleurenpalet voor Spring 2015, met de verschillende koude tonen blauw bij dat warme Marsala. Ik zie dit op mooie prints, chiffon of stoffen met textuur. Maar ook in een mooie lippenstift, of als warme tint oogschaduw. Of het interieur, warm, gezellig en uitnodigend. Ik kan niet wachten tot het in de winkels ligt!

Een natuurlijke robuuste, aardse wijnrood, Marsala verrijkt onze geest, lichaam en ziel.

Marsala color of 2015

Niemand beschrijft deze kleur beter dan Leatrice Eiseman, Executive Director of Pantone Color Institute:

This hearty, yet stylish tone is universally appealing and translates easily to fashion, beauty, industrial design, home furnishing and interiors. 

 

 

Informatie & afbeeldingen: PANTONE®

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: