web analytics

Iets wat ik al jaren draag met Kerst is de (lelijke) kersttrui

Iets wat voor mij niks met fashion te maken had, maar wel met mijn idiote verliefdheid op kerst is mijn lelijke kersttrui. Jaren geleden kocht ik deze tijdens een sample sale, die ook nog eens tweedehands was gekocht bij de kringloop ter inspiratie. Deze trui draag ik trouw ieder jaar op de ochtend van eerste Kerstdag wanneer we cadeautjes uitpakken. De laatste paar jaar zijn deze truien helemaal hot en vind je de leukste items. Benieuwd welke je dit jaar shopt?

santa & rendieren

Denk je nu, oh dat is niks voor mij, dat kan natuurlijk! Ik ben zo’n gek dat ik zo’n trui koop en dus echt 1 of 2 keer per jaar aantrek, omdat ik het zo geweldig vind. Gelukkig zijn er ook minder ‘gekke’ opties. Ik heb even rondgekeken en echt een heleboel leuke opties gevonden. Hieronder vind je ze allemaal, en ook allemaal verkrijgbaar in grote maten. Klik op de trui om te kijken tot welke maat deze gaat. Deze truien hebben rendieren en glitters, altijd leuk in deze tijd van het jaar.

kersttruichristmas jumper

kersttrui

 

 

 

 

 

 

 

 

pretty in pastel

Zo’n heerlijke trui voor de winter, die je prima kunt dragen in December en sommige nog wel langer? Dat zijn deze truien. Warm en helemaal geschikt voor deze periode, maar dan in zachte pastel kleuren. Hou je niet van donker, of knalrood dan vind je deze vast leuk(er).

lelijke kersttruikersttrui

lelijke kersttrui

 

 

 


 

 

 

Scandinavisch

Een typische wintertrui zijn deze met een Scandinavische look. Dit vind ik echt een winter-klassieker, die je dus neutraal kunt kopen of zoals de eerste optie, met rendiertjes. Deze trui kun je overigens de hele winter dragen dus dit is wel de verantwoorde optie! De rode en ecru trui zijn er in meerdere kleuren trouwens, klik op de foto’s om alles te bekijken.

lelijke kersttruikersttrui

lelijke kersttrui

 

 

 

 

 

 

 

winters wit

Een prachtige, stijlvolle kerst in winters wit. Deze truien zijn meer neutraal en kun je dus prima de hele winter dragen. De lichte kleur draag je misschien niet snel in de winter, maar kan heel mooi zijn. Goed te combineren ook, bijbeeld met een leuke spijkerblouse eronder, of op een stoere jeans.

lelijke kersttruilelijke kersttruikersttrui

 

 

 

 

 

 

 

 

 kerstgekte

Ben je net als ik helemaal wild van Kerst of hou je wel van zo’n foute trui dan vind je deze misschien wel leuk. Het is best lastig uitzoeken, want er zijn zoveel opties. Dit vond ik de leukste! Ze zijn echt in Kerst style en lekker bont. Tijdens de feestdagen mag alles, kan alles. Gek genoeg is het zelfs de trend ook!

kersttruilelijke kersttruilelijke kersttrui

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze truien zijn echt iets voor tijdens de Kerstdagen, die draag ik snel de hele maand December. Of doe jij dat wel? Ik ben daar nogal dwangmatig in hoor, dat ligt aan mij haha. Dat weerhoud me overigens niet om ze te kopen hoor. Al is die advent trui natuurlijk wel leuk voor de hele maand.

lelijke kersttruilelijke kersttruikerstrui

 

 

 

 

 

 

 

 

Trek jij ‘m aan deze Kerst? 

 

 

 

4 Responses

  • theBiggerBlog - Josine

   Dank je! Ik vind ze ook zo leuk, ik hou er van 🙂 Welke heb jij?

   Reply
 1. Mirjam

  Ohh geniaal die truien! Zat er vorig jaar ook al aan te denoen maar kon toen geen leuke vinden. Denk dat ik dit jaar overstag ga. Heerlijk geen gedoe met jurkjes en panty. Gewoon een zwarte broek en een lekkere foute trui!

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Ja he, moet je echt doen! Het is zo grappig en inderdaad, heel wat comfortabeler hihi, liefs Josine

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: