web analytics

Lammy jassen

Het idee achter lammy jassen is een heerlijk, warme leren jas. Bij deze jassen zit het bont nog aan het leer. De buitenkant van leer houd de wind en regen tegen, de binnenkant van bont is lekker warm en zacht.

Het woord lammy wordt gebruikt omdat vroeger deze jassen vaak van zacht lamsleer gemaakt worden, tegenwoordig vind je dit soort jassen in elk soort leer. Een echte lammy is prachtig, maar bijna onbetaalbaar. Daarnaast wordt er ook veel mee gesjoemeld, waardoor je voor veel geld toch niet precies de juiste jas koopt. Gelukkig wordt er genoeg ontwikkeld op het gebied van mode en stoffen en zijn er prachtige imitatie lammy’s te koop!

Imitatie lammy 

De imitatie lammy worden bonded stoffen genoemd: een gladde stof gelijk aan suède, leer of stof wordt als het ware geplakt aan een nepbontje. Dit kan een lang, -of kortharig bont zijn, maar ook teddy of gekrulde schapenvacht. De jassen worden op dezelfde manier verwerkt als de echte lammy’s, door geen voering te gebruiken en vaak met open naden te werken. Deze jassen zijn synthetisch maar hebben hetzelfde draag comfort als een echte leren lammy. De voordelen van de imitatie bont:
♥ goedkoper
♥ minder zwaar (gewicht)
♥ er worden geen dieren voor geslacht
♥ makkelijker te reinigen

Waar koop je zo’n prachtige eye catcher in jouw maat? theBiggerBlog heeft ze voor je gevonden, klik op de jas en ga direct naar de webshop:

lammy

yoeklammylammy

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: