web analytics

Geprint t-shirt

Een geprint t-shirt dragen is hot. Welke tekst draag jij op je shirt? Iets gewaagd of juist iets grappigs? Vind hier de keuze van theBiggerBlog.

We zagen eerder zulke shirts al bij de grote merken, maar nu verkoopt echt iedereen ze: de geprinte t-shirts met tekst. Van choquerende teksten tot aan schattig, zowel mannen als vrouwen volgen deze trend. Helaas zijn ze niet allemaal even leuk. Dus welke zijn er te koop in een plus size, met stoere print? Over het algemeen zijn het rustige kleuren zoals zwart, wit en grijs of wat pastel tinten met een gewaagde print erop. Uitdagende teksten die je zeker leest als je langs loopt. Welke vind jij het leukst?

t-shirt t-shirt t-shirt

 

 

 

 

 

 

 

Waarom zou je deze trend volgen? Nou, het is casual, stoer en makkelijk te combineren. Hoe draag je dit? Op een jeans of skinny broekje, met stoere enkellaarsjes. Casual maar toch heel trendy. Of combineer het met een stoere blazer met opgerolde mouwen, een boyfriend jeans en pumps. Casual chic en super sexy. Ben je meer fan van een rok? Draag het shirt dan in je tailleband, licht bloesend. Je kunt het op zoveel manieren combineren, je kunt ze prima allemaal kopen als je niet kunt kiezen!

t-shirtt-shirtt-shirt


 

 

 

 

 

 

 

Bekijk goed de pasvorm van de t-shirts. De shirts met een wijdere pasvorm aan de onderkant is erg flatterend, verdoezeld namelijk je buikje. De shirts met een rondere onderkant zijn positief voor de heupen, want die zien er hierdoor optisch smaller door uit. Sommige shirts hebben zelfs een zogenaamde boyfriend fit, wijd en toch passend. Veel plezier shoppen, er is genoeg!

 

 

 

afbeelding t-shirt

About The Author

Hi, welcome on theBiggerBlog.com! Read all about my passion for fashion, love for beauty & make up and much more.. Let me know what you think, I love to receive your messages. With love, Josine

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: