web analytics

Ulla Popken

Ken jij het plus size merk Ulla Popken? Voor dames en heren die graag shoppen in hun eigen maat.

Wist je dat de basis van het merk Ulla Popken al bestaat sinds 1880? Dit Duitse bedrijf is al zo lang werkzaam in de mode industrie. Het begon als een textielbedrijf en groeide door naar een merk voor zwangere vrouwen, oftewel zwangerschapskleding. Toen ze er achter kwamen dat er dames waren die de kleding bestelden omdat ze simpelweg geen grote maten kleding konden vinden, anticipeerden ze hier op en begonnen ze een plus size kledingmerk. Eerst voor vrouwen en nu ook voor heren.

wat?

Ze verkopen dames en heren kleding. De dameskleding gaat van maat 42 tot en met maat 60. Naast kleding verkopen ze ook accessories, prachtige beenmode, lingerie, nachtmode en jassen. In de wintermaanden hebben ze ook een wintersportkleding collectie en in de zomer ook zwemkleding.

shop

Toen ik jonger was vond ik deze winkel niks, veel te ouwelijk voor mij. Tot ik onlangs in een van de winkels was en zag, dat net als ik, er een boel veranderd is. De collectie van Ulla Popken is erg breed en dus voor ieder wat wils. Je vindt in deze winkels niet de laatste trends, maar wel de laatste mode. Het ligt er aan wat je smaak is, maar voor mooie, degelijke kledingstukken ben je hier aan het juiste adres. Ook de beenmode en lingerie zijn prachtig, echt een bezoekje waard.

waar?

In Nederland vind je winkels van Ulla Popken, maar je kunt ook prima online shoppen. Waar, dat vind je hier. De webshop is wel veel minder modern dan de winkels zelf, is mijn mening.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: