web analytics

rokjesdag

Wat droeg jij op rokjesdag?

Wist je dat rokjesdag geen vaste datum heeft? Het slaat op de eerste zonnige dag waarop alle dames in het land een rokje dragen met blote benen. Vaak valt dat ergens eind April maar dit jaar dus in Mei. Helaas is het nu slechter weer, maar straks is het weer zover. Dus dames, we moeten wel goed voorbereid zijn. Eerder liet ik je al mijn favoriete lange rokken zien, dit lees je hier terug. De collecties worden alsmaar aangevuld en er is voor ieder wat wils. Ik heb de leukste rokjes per categorie op een rij gezet.

[smartslider3 slider=5]

Krijg je ook zo’n zin in shoppen? Je vind de linkjes hieronder:

tutu rok van Eloquii via Zalando | mini rok van Junarose via Zalando | koker rok van Anna Scholz via Navabi
kanten rok van MS mode ook in zwart | denim rok van Violeta by Mango | peplum rok van Boohoo
lange rok van C&Aboho rok van Forever 21 Plusplisse rok van Asos Curve
a lijn rokje van Dorothy Perkins via Zalando | skater rok van Yours Clothing 

Welke rok is jouw favoriet? Ik vind die zwart-wit gestreepte skater rok wel heel erg leuk! Maar alle andere rokjes ook eigenlijk. Probeer eens verschillende shapes uit. Niet elke rok kan even leuk staan, maar er zijn zoveel verschillende modellen dat je er gewoon een paar moet passen. Door een topje in de rok te dragen creëer je meer taille en lijk je optisch slanker, curved. Vind je dat eng, draag er dan een jasje overheen. Eronder draag ik zelf altijd een katoenen wielrenbroekje of mijn bandelettes.

 

3 Responses

 1. hanneke

  Leuk zeg… Ja, er zijn weer volop rokjes in de winkels…Ik ben geen echte rokkenfan, maar misschien komt dat nog nu ik al die leuke kleedjes zie….(knipoog)….

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Oh nee, kende je het niet? Ja is elk jaar weer echt een ding 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: