web analytics

Vorige maand ging ik naar the Curve Fashion Festival en zag de preview najaarscollectie 2016 van plus size merken

De winkels stromen vol met nieuwe collecties en de herfst is in aantocht. De blaadjes vallen en het wordt kouder. Een nieuw seizoen, een nieuwe collectie. Van wat ik heb gezien op deze beurs kan ik niet wachten tot het herfst is en alles in de winkels hangt. Ik vertelde je eerder al over mijn trip naar deze beurs, dit lees je hier. Ook kun je mijn vlog bekijken door hierboven op de foto te klikken, op play.

de merken 

De beurs was een stuk kleiner dan ik had gedacht, maar er waren veel merken aanwezig. Sommige kende ik al, maar er waren ook enkele nieuwe. Gelukkig kon ik alleen handbagage meenemen tijdens de vlucht want anders had ik me echt niet in kunnen houden. In mijn vlog zie je mijn favoriete items. Helaas heb ik in mijn enthousiasme niet alles gefotografeerd, maar wel een boel.

new look curve 

Een merk waar ik dol op ben is New Look Curve. Helaas hebben ze geen winkels meer in Nederland en dus shop ik dit altijd online. Eindelijk kon ik dus weer eens ouderwets winkelen en alles bekijken. De collectie heeft veel leuke casual items, zoals deze geruite blouse, maar ook veel khaki en army tonen. Daarnaast ook veel feestelijke items, met veel kant en glitters. Ik vind het zo fijn dat ze zo’n breed assortiment hebben, en on trend ook nog eens. Ik wil weer terug!

river island plus

Het is er nu ongeveer een jaar, de plus size collectie van River Island en ik vind het zo gaaf! Ik zag zoveel leuke items, waaronder ook enkele stuks die nog niet in de winkels hangen. De collectie laat vanillas zie. Van nette plisse rok met kanten details en soepele stoffen en herfstachtige prints. Maar ook nep bont zoals deze gave jas, lovertjes en glitters en feestelijke kleding. Deze laarzen zijn ook zo mooi, deze shop je overigens ook online, klik hier.

Een merk wat ik wel kende maar eigenlijk nooit shopte is Simply Be. Ik was helemaal weg van de collectie. Echt iets voor me, van casual stoer tot aan tuttig, meisjesachtig met glitters. Je ziet ook dat ze echt on trend zijn, iets wat ik toch mis bij veel Nederlandse merken. Nu duimen dat ze ook naar Nederland komen.

& meer

Ik had het zo druk met rondkijken, kletsen en shoppen dat ik niet altijd foto’s heb gemaakt, stom he? Ik zag ook de merken Elvi, Yours Clothing, Anna Scholz & Bohho. Ook zag ik een paar nieuwe merken die ik niet kende, zoals wantthattrend en Top Curvy, hiervan liet ik je eerder een outfit zien, kijk hier maar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: