web analytics

Nerd outfit voor op kantoor

Deze week shopte theBiggerBlog een nerd outfit voor op kantoor

Serieus zijn met een knipoog is de stoffige outfit dragen maar er super hot uitzien. Waar vind je dit? Als je elke dag op een saai kantoor zit en je moet netjes voor de dag komen, dan wordt je soms een beetje inspiratieloos. Dus have a little fun en kleed je als een echte nerd. Deze outfit is klassiek, maar heel vrouwelijk. Een paar stoffige accessoires houden het klassiek, maar je haar en make up maken het jong. Je zult er super uitzien, zakelijk doch vrouwelijk. Deze kleurencombinatie van diep rood met zwart is ontzettend chique.

nerd outfit

Deze rok is gemaakt voor curvy dames. Het accentueert je plus punten en zorgt dat je figuur er mooi uitziet. De lengte is wellicht wat preuts, maar dat maken de snit en pasvorm helemaal goed. De diep rode kleur is chique. Combineer dit met de juiste items en je ziet er sexy uit zonder teveel bloot of oridinair te tonen, precies goed. 

Deze outfit is er ook in jouw maat. Bekijk de links hieronder, die je meteen naar het product brengen op de website. Veel plezier op kantoor. 

peplum top Yoek
rok Evans
panty met stippen Evans
pumps Elia DuoBoots
bril via Pearle

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: