web analytics

Halloween outfit

Wat is jouw Halloween outfit voor deze enge maand?

Er goed uit zien verkleed is niet altijd makkelijk. theBiggerBlog helpt je op weg. In landen als Amerika, Canada en Engeland is dit het verkleedfeest van het jaar. In Nederland kennen we in delen van het land wel carnaval, maar daar houdt het op. Gelukkig gebruiken we elke gelegenheid voor een leuk feestje, dus ook Halloween. Maar wat doe je aan? Natuurlijk kun je gewoon online bestellen, maar niet alle maten zijn beschikbaar of het is erg prijzig voor iets dat je een keer draagt. Wat is de oplossing?

enge verpleegster

Wat heb je nodig om er uit te zien als een enge verpleegster? Zoek even in je kast en je komt vast een heel eind. Draag een witte blouse, liefst met korte mouwen. Een blouse met lange mouwen knip je halverwege af en rol je 2x op. Draag de blouse in je witte rok. Doe er een wit schort overheen en strik deze vast aan de achterkant. Koop een paar witte kniekousen, veelal te vinden in verkleedwinkels, ook in grotere maten. De accessoires maken de outfit af: smeer nep bloed over de kleding en het schort, vergeet je armen en gezicht niet. Koop een verpleegstershoedje en doe deze op. Je haar moet flink warrig zitten. Draag een stetoscoop als ketting en grote nep spuit in je hand.

halloween


sexy heks

De makkelijkste outfit is om als heks te gaan. Vaak helemaal in het zwart, of bijvoorbeeld donker paars. Draag een lange jurk, of draag een lange rok met een aansluitende top. Zorg dat je een sexy decollete hebt. Maak je gezicht flink bleek en maak je ogen hedtig, zwart op desnoods met nepwimpers. Maak het helemaal af met donkere lipstick en zwarte nagellak. Ga je voor nog sexier, doe dan een kort jurkje aan met een sexy pany en hakken. Draag er een cape bij als je het te bloot vind. De heksenhoed maakt het helemaal af, en de bezem in de hand.

Halloween


dode bruid

Niet een makkelijker outfit, maar ook niet onmogelijk. Heb je nog een oude bruidsjurk die weg mag, of iemand ander? Ze hangen ook vaak bij de kringloop of online. Draag er een sluier bij, maak de jurk een beetje kapot en vies, met wat nep bloed spetters en je bent klaar. Niet iedereen heeft een jurk bijdehand, een andere optie is met een corset. Deze outfit kun je in zwart of wit dragen. Zorg voor een paar mooie panties, een sexy jurkje in wit of zwart en doe daar overheen je corset. Draag er een sluier bij, wat spinnenrag (watten) in je haar, her en der een spin en je bent bloedmooi! Maak je bleek op, flink opgemaakte ogen met donkere kringen erom heen.

Halloween

Dus wees creatief en je hebt je outfit zo bij elkaar. Het hoeft niet duur te zijn om er goed uit te zien. Zo maak je je ook geen zorgen om de maat, want wie wilt er nu zo’n zwetende, stinkende, synthetische outfit? Het feest kan beginnen, doodeng! 

One Response

  1. Michelle

    Heel gaaf! Het is alweer bijna Halloween en ik kan niet wachten om mijn verkleedkleren voor deze gelegenheid samen te stellen en een mooie make-uplook te bedenken. Ik ben niet zo van de horror films, maar Halloween vind ik toch altijd erg leuk!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: