web analytics

grote maten skikleding

Hier zie je een overzicht met grote maten skikleding in mijn favoriete merken, inclusief maat details.

Deze week draait het allemaal om sneeuw op theBiggerBlog. Ik ben dol op sneeuw en wintersport maar soms is het lastig voor curvy girls om de juiste outfit te vinden. Dus ik help je graag een handje.

Maier Sports

Mijn favorite merk is toch wel Maier Sports. Zelf heb ik een skibroek van dit merk en ik draag het al jaren. Ik kocht deze in een wintersport speciaalzaak maar je vind het merk tegenwoordig ook online zodat je lekker thuis kunt passen. Maier Sports is echt een merk voor size diversity want je shopt deze kleding van maat 34 tot en met maat 50-52. Ik vond deze items bij Otto en/of Bever. Trouwens, Maier biedt sommige broeken ook in lengte maten aan van kort, normaal tot lang. Ik draag de korte lengte en ben 1.70 m.

grote maten skikleding

Ulla Popken

Dit grote maten label kennen we allemaal wel. Ulla Popken heeft eigen winkels maar ook een webshop waar je terecht kunt voor maat 42 tot en met maat 56, soms 60. De skikleding is in de winkels verkrijgbaar, maar niet alles wordt hetzelfde aangeboden in de winkels. Sommige broeken zijn ook in lengtematen verkrijgbaar, let op want deze hebben andere maatnummers. Dit is een wat klassiekere look, maar wel tijdloos. Alles is op te vrolijken met leuke accessories.

grote maten skikleding

Er zijn veel merken die skikleding verkopen tot en met maat 44 of 46, maar de grotere maten kunnen soms een probleem zijn. Gelukkig zijn deze merken er die ervoor zorgen dat ongestoord de piste op kunnen. De juiste maat is echt heel belangrijk en herenkleding biedt niet de oplossing voor een damesfiguur. Ten slotte sta je de hele dag op de piste en wil je je vrij kunnen bewegen, toch? Heb je nog andere merken die je graag shopt voor de wintersport, laat dat dan weten in een reactie hieronder. Dankjewel!

josine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: