web analytics

Curvy King mutsen

De Curvy King is terug, deze keer met stoere mutsen. Welke van de Curvy King mutsen is jouw favoriet?

Nicole, eigenaresse van Curvy King vroeg of we foto’s wilden gaan maken van de nieuwe binnengekomen mutsen. Dus Karly, Anouschka en ik spraken af met Nicole om foto’s te gaan maken in Amsterdam. We vonden de mutsen al leuk op de website, maar in het echt bleken ze helemaal te gek! Wat vind je, staan ze ons leuk? Eerder kon je al de statement t-shirts kopen met stoere teksten er op (tot maat 54) maar nu dus ook deze mutsen. Er zijn drie opties, waarvan twee in zwart en een in knalroze.

Koop je eigen Curvy King beanie op de webshop

Curvy King mutsenCurvy King mutsenCurvy King mutsen


Ze hebben verschillende teksten: Curvy Fashionista, #teamcurvy en Curvalicious. Welke is jouw favoriet? Natuurlijk ging ik voor de curvy fashionista want dat is de hashtag die ik ook altijd gebruik. Ik vind ze echt ontzettend stoer en ze zitten ook nog eens heel erg lekker. Je kunt ze zo dragen, maar ook iets meer naar achteren als een beanie (maar dan zie je de tekst minder goed).

.. en dan komt het moment dat we eigenlijk naar huis willen #irritantemeiden


Curvy King beanies

Curvy King mutsen

toen de fotograaf vervelend begon te doen.. lol


Fashion tip: deze beanies zijn alleen al perfect voor de bad hair day. Maar zonder dollen, zo’n statement muts is toch wel echt iets wat je moet hebben. Stoer op je lange, nette jas. Of juist heel bont, op je bontje zoals Karly ‘m draagt. Een goede muts voor de kou, of gewoon helemaal hipster en je draagt het gewoon de hele dag als een accessoire.

3 Responses

 1. Jeanet

  De mutsen zijn hartstikke geinig.. Ik vind een zwarte muts met roze tekst leuk! Zelf heb ik een grijze beanie en een zwarte. Ik draag ze niet zo vaak maar daar moet ik maar verandering in gaan brengen.

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Ja, want het ‘mag’ gewoon altijd, ook als je oren er niet vanaf vriezen haha!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: