web analytics

zwart & neon

Het was liefde op het eerste gezicht, deze zwart & neon jurk.

Deze jurk is voor mij gemaakt, althans zo voelt het! Het was liefde op het eerste gezicht, de pasvorm, de kleurencombinatie en het model. Mee eens?

zwart & neon

De skater dress, oftewel uitlopende jurkjes zijn echt mijn ding. Ik vind het heerlijk dragen en ik vind het mooi hoe het mijn taille accentueert, zeker met deze neon gele inzetstukken. Op de foto is het niet goed te zien, maar de inzetstukken zijn echt knalgeel, bijna neon!

zwart & neon

De foto’s zijn gemaakt einde van de dag, bij ondergaande zon. Hoe romantisch! Ik droeg deze jurk naar het schattigste haventje van Mallorca, voor een dinertje met mijn vriend. De scuba stof draagt heerlijk, helemaal niet te warm (waar ik bang voor was).

zwart & neon

zwart & neon

Ik draag hier een maat 48, oftewel een UK maat 20 en het zit me perfect. De stof draagt heel zacht en licht, het is een soort dunne scuba stof. Benieuwd wat ik eronder draag tegen de schurende dijbeentjes?

zwart & neon

Ken jij Yours al? Ideaal voor plus size shoppen! Gebruik code NEW10 voor 10% korting op je eerste bestelling.

Yours Clothing

theBiggerBlog.com uses affiliates

2 Responses

 1. Debbie

  Leuke jurk! Mooi model en hij staat je super. Ik ben dat scubastof nog niet tegengekomen volgens mij, dus ik kan me er nog niet echt een voorstelling bij maken van hoe dat zou voelen.

  Reply
  • admin

   Dank je Debbie. Het is een dikke stof, synthetisch maar wel heel zacht. Eigenlijk dus als een duikpak, maar dan minder stug.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: