web analytics

zomerse short

In de zomer draag ik graag shorts, jij ook? Toen ik deze denim shorts met kant zag, moest ik ‘m hebben.

summer shorts

Vind je deze short nou niet schattig? Ik werd helemaal blij toen ik dit broekje vond bij MS mode, niet vaak kan ik gave, fashion shorts vinden in mijn maat. Op de short draag ik een off-the-shoulder top van Primark, van heerlijk viscose. Bloemen in mijn haar, fleurige ketting en een paar hakken en ik ben klaar om te gaan. Een prima outfit om even naar de markt te gaan in zonnig Mallorca.

zomerse short

De shorts zijn van gebleekt denim, dus een lichte kleur. De broek is van katoen met stretch en draagt echt heerlijk. De kreukels op de heupen voor zorgen ervoor dat je buikje wordt verdoezeld. De zijkanten zijn ingesneden en hebben een stuk kant, of crochet erlangs gestikt. Super voor de zomer! De top die ik draag is een maat 18 (de maat 20 was te groot) en zit heerlijk. Je kunt de top dragen zoals ik dat doe, maar ook gewoon als ronde hals.

zomerse short

Normaal draag ik broekmaat 48 maar deze shorts heb ik een maat groter gekocht, want ik wil dat het los zit. Zeker in de zomer is het belangrijk dat je kleding niet te krap koopt. Zeker wanneer ik zulke shorts draag, dan heb ik ook mijn onzekerheden en dan moet ik me goed voelen en niet ingesnoerd. Als je je goed voelt, dan zie je er ook goed uit is mijn motto.

zomerse short

Hier laat ik je de achterkant zien, eigenlijk omdat ik me soms wel eens af vraag of mensen wel de achterkant bekijken wanneer ze shoppen? Zeker met dergelijke plus size shorts is het belangrijk dat de lengte klopt bij jouw benen. In dit geval ben ik heel blij dat alleen de zijkanten korter zijn, de rest is langer en kruipt dus ook niet omhoog tijdens het lopen.

short c/o MS mode | top Primark | schoenen notthesame (oud) | ketting vintage

[showad block=18]

theBiggerBlog.com uses affiliates | images: theBiggerBlog 

7 Responses

 1. Mandy

  Allereerst wil ik je zeggen dat ik je blog echt top vind! Leuk dat je de short eens in de spotlight zet en vooral als plus size vrouw! Je ziet super goed uit! Ik draag ook graag shorts vooral als het bloedheet is! Ook ik ben een plus size en draag met trots alles wat ik leuk vind! Dat topje is ook zo leuk! Hij is van primark? Maar ik heb meestal de pech dat ik daar niet in pas…wel in de spijkerbroeken mt 46…maar die tops….no way! Dus vraagje welke maat heb jij meestal en hoelang ben je? Dan kan ik mij daaraan meten…en meten is juist weten!

  Succes met je blog!
  Groetjes, Mandy

  Reply
  • admin

   Hi Mandy, dank je wel! Deze top valt echt heel groot, ik heb zelfs een maatje kleiner genomen (18). Ik ben ongeveer 1.70 m lang <3 theBiggerBlog – Josine

   Reply
   • Mandy

    Thnx voor je antwoord! (:
    Ik ga gauw eens naar primark!

    Liefs,
    Mandy

 2. Leoni

  Hallo,..

  jij bent zo inspirerend!! Ik heb zelf heel lang een complex gehad betreffende mijn figuur, vroeger zag ik eruit alsof ik anorexia had, en sinds ik gestopt ben met roken en de kids heb gekregen is mijn figuur 380 graden gedraaid haha!!

  Op zich heb ik een smalle taille en heb wel buikje, maar is weg te werken haha, maar mijn heupen en mijn kont en boven benen dat is weer wat anders.

  Ik heb bovenom een maat 40 maar moet vaak 44-46 nemen anders gaan de truitjes niet over de kont. en beneden heb ik 46-48

  Behoorlijk verschil vind ik.
  Maar laatst had volgens mij ook jij een blog staan met een rok aan!!
  Nou ik ben meteen naar ms mode gegaan en heb mijn slag gedaan!
  Ik draag nu ook rokken, korte en lange 🙂
  Ik heb zelfs lange jurken in de kast hangen.

  Ik was het zat dat andere mensen mij vertelde wat ik wel en niet aan moest doen en wilde er ook leuk bij lopen. Daarbij het durven was ook een probleem!!
  Nu heb ik hulp gezocht en ben mezelf gaan accepteren en durf nu ook leuke kleding aan, en dat komt allemaal van bij ms mode, dat zit goed, lekker en leuk!!

  Heel erg bedankt voor je inspiratie!!!

  groetjes Leoni Jaspers 🙂

  Reply
  • admin

   Wauw Leonie, ik zit hier met kippenvel. Bedankt voor je lieve bericht! Super dat je jezelf accepteert zoals je bent, hou het vast. Je kunt me altijd mailen voor advies, lfs Josine

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: