web analytics

Ligt het aan mij, of voelt het alsof die zomer zon er gisteren nog was?

De tijd is echt voorbij gevlogen. Het voelt alsof het vorige week nog zomer was en nu de herfst alweer bijna voorbij is. De eerste sneeuw is in het land gevallen. Het is zondagavond en heel de dag was het druilerig en grauw buiten. Het doet me denken aan mijn laatste vakantie, naar het prachtige Mallorca. Opeens bedacht ik me dat ik nog foto’s had! Tijd voor zomerse herinneringen.


zomer zonzomer zonzomer zon


Ik schrijf er wel vaker over, ik hou doorgaans niet zo van prints. Soms kan ik een print zien en er meteen helemaal weg van zijn, dat had ik met deze jurk. Toen ik de jurk pakte uit het schap dacht ik meteen “oh nee, van die gaten op de mouwen”. Ik vond dat eerlijk gezegd altijd zo ordinair! De print was te mooi om te laten schieten en de andere items in deze print vond ik niks. Ik trok de jurk aan en ik was er helemaal weg van. Zelfs de gaten in de schouders, oftewel cold shoulder vond ik helemaal geweldig! Ik heb deze jurk dan ook vaak gedragen deze zomer.


zomer zonzomer zonzomer zon


Het jurkje is een fijn model. Het is optisch recht, maar het loopt ligt uit op de heupen. Er zit een elastieken bandje in de taille, waardoor de jurk een getailleerde vorm krijgt. Jammergenoeg is het koordje aan de voorkant ‘nep’ oftewel, niet verstelbaar. Het staat wel leuk, telt dat? Onder het jurkje draag ik een katoenen broekje met pijpjes, dat vind ik wel zo fijn met die hitte -no thigh gap here! De gele schoentjes heb je vaker gezien en zitten echt zo fijn! Die kocht ik eerder dit jaar in Frankrijk, op de markt. Past er toch perfect bij?

jurk MS Mode
choker dress to fash
horloge Action
schoenen markt in Frankrijk
locatie Cala Sant Vicenc in Mallorca

One Response

  1. Hanneke

    Wát n leuke outfit!.. a… heláás… herfst en winter op de stoep… weer tijd voor kaarsjes en kerstbomen , maar eerst sinterklaas met vooral véél zwarte pieten‼️

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: