web analytics

Zigeuner chic

Helemaal klaar voor het voorjaar in deze zigeuner chic outfit. De combinatie van kleur, stofmix en laagjes maken deze MS Mode outfit een trendy keuze.

Heerlijk, kleding die je nu kunt dragen maar ook de hele zomer door afhankelijk van je combinaties. Dit is nou zo’n outfit én ook nog eens volgens de laatste mode. Franjes en suede, helemaal volgens de trends van voorjaar 2015.

Zigeuner chic

stofmix

De geweven jurk krijgt een stoere look door de wassing. Ik vind de pasvorm ook ideaal, want door het riempje in de taille kun je de jurk dragen zoals je zelf wilt. Losjes, of juist getailleerd. Overigens kun je deze jurk ook dragen op een stoere jeans. Ook in de zomer draag je dit als jurkje, het is namelijk van viscose gemaakt en dat is heerlijk op je huid. Het gebreide giletje is zo leuk en kun je op elke blouse dragen. Het accentueert je taille en geeft een laagjes effect.

Zigeuner chic

zigeuner

Door het dragen van verchillende lagen en kleuren krijg je vanzelf een stoere outfit. Helemaal als je dus ook de stoffen mixt, zoals ik deed. Deze kleurencombinatie is heel leuk voor het voorjaar, maar ook voor de zomer. De shawl draag ik op mijn hoofd, maar is eigenlijk een gewone shawl in de vorm van een driehoek. Deze is dus heel leuk als shawl maar ook als omslagdoek om je heupen in de zomer. Dan ga je voor een echte Indian Summer look.

Zigeuner chic

combinatie

De jurk draag ik met een legging omdat de viscose stof best dun is om nu al met een panty te dragen. Als het warmer wordt kan dat wel prima. De suede laarzen en de houten ketting maken de outfit helemaal af.

Zigeuner chic

images: theBiggerBlog.com | photos: Raz | items: MS Mode 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: