web analytics

Winters wol in zachtroze

We kijken al uit naar het voorjaar, maar het is nog steeds winter. Koud! Deze jas is van winters wol in zachtroze en brengt wat kleur in deze donkere dagen.

roze

Wat een mooie kleur, zachtroze. Het is voor sommigen misschien iets te kleurrijk, maar ik was zo blij om eindelijk eens een mooie, roze jas te vinden. Vaak vind je tijdloze jassen, donkere kleuren met een saaie, praktische pasvorm die je jarenlang draagt. Ik wilde juist een trendy jas, in een mooie kleur die me een voorjaarsgevoel geeft ondanks de kou. Gevonden!

Pretty Pink coat

combineren

Wanneer ik een gekleurde jas zoals deze koop, dan begin ik meteen te denken “hoe ga ik dit combineren?”. Maar weet je, we hebben die basis jas toch al in de kast hangen! Dus dit is de leuke, hippe jas. Kies er een mooie shawl bij, waardoor je bij elke saaie outfit er gekleed uitziet in deze jas.

Pretty Pink coat

shoppen

Wat ik niet wist, is dat alles wat ik draag in de uitverkoop is. Precies wat we willen! Dus ga naar de webshop en koop je eigen zachtroze jas bij MS Mode. Ik draag hier een maat 48 en past me prima. De tuniek die ik eronder draag is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is een mouwloos, lang singlet eigenlijk wat ik draag als jurk met een legging en hoge laarzen. Al kan dit ook heel goed met jeans en een vest.

Pretty Pink coat

♥ pretty in pink ♥

images: thebiggerblog.com | photos: raz | items: MS Mode 

2 Responses

 1. Anouk

  Hee
  Super leuke blog!
  Ik werk zelf by MS mode en vind het heel leuk om te zien hoe jij er over schrijft ik laat het ook steeds aan mijn collega zien, en we hebben zeker de zelfde smaak;) erg leuk ga zo door!

  Reply
  • admin

   Hi Anouk, dankjewel! Ik kom graag bij MS. Bij welk filiaal werk je? ♥ theBiggerBlog – Josine

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: