web analytics

Verliefd op Veto

Ik ben helemaal verliefd op Veto na het zien van hun collectie, dus probeerde ik eens een spijkerbroek. Ik trek ‘m niet meer uit!

Vorige week was ik op bezoek bij Oopz in Lochem, een winkel die alle maten verkoopt: 38 tot 52. Een geweldig concept en ik hoop dat meer winkels dit voorbeeld zullen volgen. Natuurlijk ging theBiggerBlog een kijkje nemen en was op slag verliefd…

veto 

Op een of andere manier heb ik nog niet eerder Veto aangehad. Ik heb al een boel online gezien, maar nooit gekocht. Nadat ik hun volledige collectie op de JustBIB beurs had gezien, was ik verkocht. Ze zijn een van de weinige merken die reguliere maten verkopen maar ook grote maten, oftewel plus sizes. Dit is ook duidelijk te merken aan hun collectie, een gave, trendy collectie voor elke vrouw. Geen standaard grote maten items, maar gewoon mode en daar hou ik van.

oopz

jeans

Ik denk niet dat het iets met maten te maken heeft -behalve dat er voor plus size veel minder aanbod is- maar een goede spijkerbroek vinden is toch wel heel veel werk! Daarom onderdruk ik vaak het idee “ik heb echt een nieuwe spijkerbroek nodig” en negeer ik het. Maar niet deze keer, ik ging ervoor. Ik trok de jeans van Veto aan, gewoon mijn eigen maat en het zat als gegoten! Een fijne zachte stof, maar toch dik genoeg om mooi te zitten. Een stoere wassing en super trendy afwerking. De taille zit precies goed bij mij, want ik hou niet van hele hoge broeken. Mooie kontzakken, niet van die kleintjes. Oftewel, het was liefde op het eerste gezicht.

veto

outfit

Op de jeans draag ik een t-shirt met korte mouwen van Junarose. De kleur groen vind ik geweldig en de suede print maakt het extra stoer. Het nepleren jasje is van een vorige collectie, maar is nu ook beschikbaar van Junarose bij Oopz. Draag het met een paar stoere gympen en je bent klaar voor het weekend.

Oopz

 

images: theBiggerBlog.com | photos: Raz | items: Oopz

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: