web analytics

tropische jumpsuit

Gooi al je eigen regels overboord deze zomer, net als ik. Opeens draag je dingen die je niet had verwacht, zoals deze tropische jumpsuit.

Ja, je eigen regels, want wie zegt dat je dit niet mag dragen? Met een maatje meer leg je jezelf al snel regels op. Nee, dit kan ik niet aan want ik heb dikke.. armen, benen, lijf. Whatever! Draag wat je fijn vind zitten, waar je je lekker in voelt. Maar, probeer eens iets anders!

tropical playsuit

tropical playsuit

Ik noem dit een jumpsuit. Eigenlijk is het een playsuit, maar ja, vertaald speelpakje vind ik toch een vreemd woord. Hoe dan ook, top en broekje die aan elkaar vast zitten. Deze jumpsuit is van Yours Clothing en ik draag een maat 22. De jumpsuit valt kleiner dan verwacht. Kies altijd voor de maat die overeenkomt met je grootste afmeting, in mijn geval dus mijn heupen.

tropical playsuit

tropical playsuit

De jumpsuit is gemaakt van crepe en voelt zacht aan. De stof is wat stugger, gelukkig maar, dan zie je er niks doorheen. Deze is verkrijgbaar tot en met maat 58-60. Er was een lezeres die zich stoorde aan dames die zichzelf blijkbaar nooit bekijken aan de achterkant tijdens het shoppen. Ik doe dit altijd, maar ik laat je met me meekijken.

tropische jumpsuit

jumpsuit c/o Yours Clothing | schoenen Van Haren (oud) | blazer Promiss (oud) | oorbellen Thailand

Yours Clothing

6 Responses

  1. Bibiane

    Het staat je echt zo mooi!! Als ik dat zo zie heb ik plots ook zin om een keer een jumpsuit te dragen (ik vind playsuit trouwens ook een heeeeel raar woord, doet me denken aan de Playboy bunnies….)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: