web analytics

tops met blote schouders

Je kunt het bijna niet gemist hebben, maar zomer 2015 staat in het teken van tops met blote schouders.

Doe eens wild en laat die schouders zien, een beetje bloot zonder dat je teveel laat zien. Ik ben dol op deze tops met blouse schouders. Gelukkig zijn ze nu volop te koop aangezien het de trend van zomer 2015 wordt. Ik kocht er eentje en laat je een simpele outfit hiermee zien. Toen ik op pad was met Saskia van Fabandluxury Curves hebben we prachtige foto’s gemaakt in Amsterdam.

off the shoulder

Als je gaat shoppen zul je het overal tegenkomen, deze tops en jurken met blote schouders. Van sportief tot netjes, in topjes en jurkjes. Binnenkort zal ik een post maken voor de leukste tops die ik gevonden heb. De top die ik draag is van zachte jersey, het elastiek om de schouders voel je absoluut niet zitten. Het zit dus niet te strak en niet te los, het blijft goed op z’n plek. Ik kocht deze bij New Look Inspire, de plus size afdeling die alleen in Antwerpen momenteel te koop is en niet in Nederland. Maar niet getreurd, online heb ik deze al voor je gevonden. De zonnebril is van H&M.

off the shoulder

De top heb ik in het zwart, een veilige kleur. Voor de zomer echt veel te veilig, dan hoop ik op een paar felle kleurtjes. Het is voorjaar en het zonnetje is nog niet zo heel warm dus dan kan zwart prima. Ik draag de top op een zwarte skinny van MS Mode (vorige collectie) en heb deze omgeslagen aan de onderkant. Daaronder een paar open hakken voor een zonnig gevoel. Helemaal zwart is ook zo saai, dus het zonnige kleurtjes zit op mijn nagels. Namelijk die van OPI in kleur A good man-darin is hard to find. Geweldige kleur! Zo zie je maar, je hebt niet een hele nieuwe garderobe nodig om een nieuwe outfit te creëren.

off the shoulder

Onlangs ontdekte ik dus dat er een New Look Inspire net buiten het centrum van Antwerpen zit, een aanrader. Ze hebben ook de reguliere collectie en een hele schoenenafdeling. Hier kocht ik dus deze top, niet duur ook. Mocht je geen strapless bh hebben of willen dragen, dan zo’n top ook prima met bh, zoals je ziet hieronder op de foto. In de zomer is dit ook geweldig over je bikini of badpak – Tip! 

off the shoulder

Zou jij dit dragen? Ik ben er dol op!

[showad block=1]

photos: fabandluxury.com | items: New Look, OPI, H&M, MS Mode 
theBiggerBlog.com uses affiliates 

8 Responses

  • admin

   Oh dat is echt de perfecte kleur voor zo’n top! ‘s Zomers, leuk! Waar heb je die gekocht?

   Reply
 1. Dina

  Leuk, blote schouders! Ik volg de trends niet echt, dus ik heb het wel gemist (iets met leven onder een steen of zo hihi).

  Reply
  • admin

   Tja Dina, misschien zie ik ze overal omdat het mijn voorkeur heeft, ik hou van zulke tops 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: