web analytics

De perfecte outfit voor een wandeling door de straatjes van Kitzbühel

Enkele weken geleden ging ik op wintersport. Ondanks dat de week totaal anders verliep dan gepland heb ik er toch van genoten. Het was ontzettend warm in het dal en nog lang licht, dus na het skiën verkenden we de buurt. Sommige middagen eindigen we dan in het mondaine Kitzbühel, een prachtig dorpje om mooie foto’s te schieten. Scroll naar beneden om te zien wat ik draag en meer details hierover te lezen.

straatjes van Kitzbühel

Bij deze foto krijg ik wel een beetje dat Forrest Gump gevoel, life is like a box of chocolates haha! Oké, nu even serieus. Je zag me al eens eerder in dit jurkje, maar toen als echt nerd (of schooljuf zoals veel van jullie me noemden), maar ik schreef ook dat ik dit ’s zomers eerder casual zou dragen. Hier zie je het jurkje op een hele andere manier, met een dikke panty, stoere laarsjes en een nepleren jasje. De echte eye catcher is natuurlijk deze gave tas, die ik mocht uitzoeken. Vind je die kleurencombinatie niet geweldig? Ik ben de laatste tijd helemaal fan van dat felle geel, jij ook? Op de een of andere manier vond ik geel nooit leuk, maar ik krijg er echt een voorjaarsgevoel bij. Sunny!

straatjes van Kitzbühel straatjes van Kitzbühelstraatjes van Kitzbühel straatjes van Kitzbühel

De jurk is van Yours Clothing en is eigenlijk een soort overgooier, ik draag hier een maat 20. Daaronder een simpel zwart shirt en daarover een (nep)leren jasje, eentje van vorig jaar van MS Mode in maat 48. Ik zweer bij de panties van Ulla Popken, ik draag hier de maat 48. De tas, mijn nieuwste aanwinst, is deze gave geel met zwart en witte handtas van Yours Clothing. Wat vind je van mijn look?

jurk c/o Yours Clothing
handtas c/o Yours Clothing
jasje MS Mode (oud)
zonnebril Primark
panty Ulla Popken

One Response

  1. Debbie

    Leuke outfit! Zo combineer je dat jurkje/overgooier ook heel leuk. Waar zijn je laarsjes van?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: